Komentari na vest

Đoković posle mučenja u Ženevi: Nisam favorit na Rolan Garosu

B

Babaroga99

pre 23 dana

Brzo ce biti onaj stari . Proradice Srpski inat samo polako . Ne brinem se ja za njega , ima on TENIS U MALOM PRSTU . Itekako zna sta radi . Zivi bili pa videli.

Jovan Rašković

pre 23 dana

Isto mislim, sve je ovo taktika i čuvanje energije za naredna 3 meseca.
F

Fontana9

pre 23 dana

Zagar sada prica drugu pricu,idi vise ne kukaj dosadio si.
N

Novak majstor

pre 23 dana

Mislim da Djokovic itekako moze da pruzi jos dobrog tenisa i osvaja najvaznije turnire , ali ovo danas i cela sezona izgledaju jadno . Ovaj mec danas je bio bruka . Pod hitno podizanje forme mora da se desi inace ce sigurno doneti odluku o povlacenju vrlo brzo
s

stariji je svakim danom

pre 23 dana

ovo mu je zadnja prava sezona, a svakako je oborio sve rekorde, Fedex je odavno u penziji a Rafa bi da igra jer ga jos nike lupila realnost u glavu da je gotovo..Radovao se zadnjem slemu, osvojio corona aus open...Ukradeno Novaku ....Ali ipak sve doslo na svoje mesto....Daj gas Novace jos ove sezone, Wimbledon, Pariz dva puta...Pa brate penzija....
W

Wp

pre 23 dana

Covek je samo odigrao dovoljno meceva na nebitnom turniru, sledeci mec ni ga istrosio bespotrebno. Ali nece sigurno da kaze, namerno sam puko, zurim...
c

cv

pre 23 dana

jutro kolumbo
B

Brundo

pre 23 dana

Prva dva-tri kola su laksi protivnici i tu ne trebao da ima vecih problema.Teski mecevi pocinju od cetvrtog i petog kola.To su osminafinala i cetvrtfinale.Rud mu je predvidjeni protivnik u cetvrtfinalu.Tezak bi to mec bio.
I

Iz sljivika

pre 23 dana

Dobra žena, zdrava deca, srećna porodica, ležiš na parama... Pa koje brige tebe muče rođače?
S

Sherlocked

pre 23 dana

Nikad ne znas brate , niko od nas nije u njegovim "cipelama" . To sto si nabrojao sve i tebi to mozda fali da budes "srecan" ne mora da znaci isto za drugog nekog. Neka odmara dosta nam je dao.
K

Kako znas

pre 23 dana

Kako znas da su srecna porodica? Kako znas da su svi zdravi? I na kraju krajeva, nije svakome isto potrebno za srecu
p

poty

pre 23 dana

Problem je u glavi, nema vise toliku motivaciju i fokus. Moze jedino na OI biti na top nivou jer samo jos to nije osvojio. Promenio je nekoliko ljudi u svojoj ekipi za kratko vreme, tako da je i sa te strane malo rastimovan.
N

No.1

pre 23 dana

Kako volim što je došao ovaj trenutak u karijeri NĐ!! Pokazuju se svi "licemuri" i šatro ljubitelji tenisa! Au kako će ih uskoro Nole -izjebati- po ko zna koji put! Ako ne na RG onda na W ili OI.