Sofija Tomala i Aleksander Zverev (©Reuters)
Sofija Tomala i Aleksander Zverev (©Reuters)

Prava žena je uz tebe i kad je teško

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 13:07

A Sofija Tomala je čvrsto uz Aleksandera Zvereva

Nemamo tu sliku sa današnjeg meča, ali ko je gledao pobedu Aleksandera Zvereva nad Dominikom Kepferom nije mogao da ne primeti da režiser prenosa uporno u fokusu drži lepoticu tetoviranih ruku. I nije to radio slučajno, već zato što je dobro znao da je u kadru Sofija Tomala, devojka koja u teškim danima za Zvereva predstavlja retku podršku nemačkom teniseru.

Zverev je naime u Nemačkoj upravo optužen za fizičko nasilje nad bivšom devojkom i maltene da na Australijan openu nema konferencije za novinare na kojoj bilo kog tenisera ili teniserku ne pitaju o tome.

Izabrane vesti

Većina ih se naravno uzdržava komentara, ali Tomala je čvrsto uz osam godina mlađeg izabranika.

Prošla je valjda nemačka glumica, manekenka i televizijska prezenterka već dovoljno u životu. Uostalom, bila je i kikbokserka, čak imala i neke amaterske borbe, pa se verovatno ne plaši dečkovog temperamenta. Na kraju krajeva, ona je ranije bila i sa čuvenim pevačem benda Ramštajn, Tilom Lindemanom, koji je i sam bio optuživan za skaradan odnos prema ženama – ništa od toga nije dokazano – ali ga je Sofija uvek branila, čak i kada su raskinuli. Zbog njega je napustila i politiku u kojoj je bila aktivna.

Posle je bila i sa pevačem Gevinom Rosdejlom, pa se prebacila na sportiste, prvo na Lorisa Karijusa, sadašnjeg dečka Dilete Leote, a zatim i na Zvereva. Zanimljiva devojka svakako.



tagovi

EXTRA TIMEAleksander Zverev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara