Komentari na vest

Simone Vanjoci – čovek koji je lansirao Sinera i našao „protivotrov“ za Đokovića

T

Toole

pre 3 meseca

Protivotrov je sto Novak moze da mu bude otac, sa 37 jedino Ronaldno moze da mu parira fizicki.
J

JasamJa

pre 3 meseca

Gledao sam prirodnog italijanskog omalenog gospodina par desetina puta uživo, to je takva glava i takav tip, genijalac. Igrao je challenger u Banjaluci, mislim 11 godina, naučio naš, pokojni direktor turnira Mišo Radaković mu je čak dao i nekakvo priznanje, ne sjećam se o čemu se tačno radi. Ogroman talenat, nevjerovatna ruka, zezala ga je fizika malo :) Glava onako, previše voli život, obožavam ga, ružno je reći da je neko katastrofa ko je ušao među 200 najboljih na svijetu u čemu god, taman da je pljuvanje u dalj! Tenis je surov sport, kakvih igrača je bilo a da nisu ušli među 100, definitivno najteži sport za napraviti neki globalni uspjeh!
N

Nikolaa991

pre 3 meseca

Novak je sam sebe pobedio na AO ove godine, nije mogao da izgradi nijedan poen posle 2-3 udarca obavezno ide sledeca loptica u mrezu ili aut. Al najcudnije je sto Nole uopste nije probao da promeni ritam meca nego kako izgubi poen tako zuri da odigra sledeci i obavezno ide greska, bas neshvatljivo. Svakako Siner je masina nema sta bice tu jos slemova, nije se pokolebao i rutinski je priveo mec sto nije lako protiv Djokovica.
S

Sa jedne strane

pre 3 meseca

Čovek je dobar trener, sa druge bar za Sinera ima zaista i sa čim da radi. To što je na AO pobedio Novaka je dosta i posledica Novakove loše igre kroz ceo turnir, da li je to zbog te manje povrede ili godina ili se zasitio iako priča drugačije ili kombinacija svega, ali Novak ovo ne bi izgubio prošle godine dok je još uvek vijao Nadalove rekorde. Alkaraz je posle Wimbldona izgledao nezaustavljivo, pa ga je jedno finale vratilo 2 godine unazad. Ne računajući veliku trojku od svih tenisera ikada najviše GS trofeja je imao Sampras i to “samo” 14, a samo njih 5 je imalo dvocifren broj GS titula, eto koliko je zaista teško biti konstantan.
A

Ajde vise

pre 3 meseca

Prestanite da pisete hvalospeve o ovom klincu... jedva iznad prosečan teniser!! U eri Djokovica, Nadala, Federera nebi imao sta da trazi na terenu!!
6

616116

pre 3 meseca

Prosecan teniser hahahahaaha momak je vanserijski talenat i narednjh godina ce vladati tenisom, igracina samo takva.
m

mykonos23

pre 3 meseca

tacno, a sad djokoslav nek provali sta kako i nek uzvrati, to je sport, al dobar vam je clanak i analiza