Komentari na vest

Suze Olge Danilović: Ne bih ništa promenila, nisam se pojavila reda radi već igrala da pobedim

P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Olga mora da popravi glavu i bekend jer ju je Zaber od drugog seta bombardovala na bekend a Daniloviceva nije imala resenja za to.Svakako vreme je za Olgu da napravi iskorak i dodje do zavrsnice grend slema.
J

Jxjdbd

pre 11 meseci

Idi igraj za sloveniju
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Olga ne osvrci se na ove pokvarene zlobnike. Samo nastavi da vredno radis i osvojices jednog dsna GS Lebane.
N

Nikson

pre 11 meseci

Bravo Olga za nastup na turniru. A “stručnjacima “ koji te pljuju a reket u ruku uzeli nisu , da poručim. Tenis je skup sport. Kao junior možeš uspeti samo ako imaš novac, da li od roditelja ili od finansijera. A to što vi mrzite Danilovića zato što je bogat, pritom dobro znate kako je zaradio novac, samo dokazuje koliki ste nesretnici.
S

Samo legalno

pre 11 meseci

Zato se i nabada noževima po kafani
x

xxxl

pre 11 meseci

Svaka čast Olga za ovo na RG. Vidi se ozbiljan pomak i treba samo da nastaviš da zidaš samopouzdanje i teniski rasteš. Nazire se da bi mogla mnogo više i verujem da ćeš i uspeti. Hajde sad na Wimbledonu jedno kolo dalje, dovoljno. Makar da budeš redovno u glavnom žrebu GS turnira. Korak po korak do top 10, a onda je sve moguće.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Neka mi samo neko odgovori jedan razlog zbog ovakvih komentara, zašto mrzite djevojku, sta vam je ona skrivila u vašim životima, djevojka se bavi sportom predstavlja srpski narod, nikakav skandal nije napravila, ja stvarno ne razumijem sta je u vašim glavama ???
a

ahha

pre 11 meseci

Dovoljno sto joj otac Predrag Danilovic, odmah se stvori histerije kod cokijevaca!
m

mile led

pre 11 meseci

Covicevi botovi rade danas punom parom
p

prti

pre 11 meseci

Vama svima izgleda Covic mozak sprzio. U svakoj vesti isti komentari a to sto jedno sa drugim veze nema to je nebitno... Ocekujem isti komentar i na pobedi Zvereva... Jednostavno ljudima u glavi samo Covic sta je taj covek uradio da sprzi ovoliko mozgova na sportskim vestima. Razumem bi da je nesto drugo u pitanju ali dal je tolike komplekse nabio predsednik jednog kluba da ne izlazi iz glave i da ga vide u svakoj vesti nije mi jasno...
P

Pravda za Ducija

pre 11 meseci

Da nije bilo boginja videli bi vi ko je Dušan Duci Lajović!!! A tek penzos Krajinović da nije pomislio vreme za penziju, lagan preokret sa 0-2 1-5 u prvom kolu i minimum polufinale
v

vv

pre 11 meseci

mrzite je u komentarima jer navija za partizan pametnom dovoljno kakvi su Srbi
g

gilbert grape

pre 11 meseci

bukvalno nikog nije briga za koga navija
e

esex

pre 11 meseci

Bas ste kompleksasi sto je prozivate za tatu.pa taj njen tata namnje doneo srece i radosti ko retko ko..samo ono kucanje preko sabonisa je dovoljno..sramotite se stoko nevaspitana..olga kasnije stasava,osvojice neki GS vama u inat pljuvaci.
o

osvojice

pre 11 meseci

Zlatnog Oblaka!
B

Beogradjanin

pre 11 meseci

Roditelji Danilovic i jedno i drugo vrlo vrlo pokvareni i bezobrani ljudi. Nazalost u istom maniru su vaspitali i decu... Zato i ne mogu da ostvare znacajnije rezultate u sportu uprkos svim ulaganjima u njih
D

Dusan221

pre 11 meseci

Ana Ivanovic u njenim godinama uveliko bila prva i imala osvojen Rolan Garos, dok Olga jos uvek ne moze ni do osmine finala. Mislim da je manji talenat nego sto se medijski predstavlja, verovatno je velicaju zbog oca.
N

Naruceni tekstovi

pre 11 meseci

Druze,tako to ide kad calac baca pare na mezimicu.Nju su predstavljali Serenom Vilijams kada je osvojila neki Celindzer pravili vestacki docek ispred Skupstine kao da se penje sa Vaterpolistima koji su uzeli svetsko zlato tada cini mi se.Sve oko njene karijere je izvestaceno.Ako se otrgne toga i postane koliko toliko skromna i prizemna osoba mozda i ucini nesto,ovako mrka kapa
g

gilbert grape

pre 11 meseci

ana ivanovic je kao i novak trenirala u koritu isusenog bazena dok su okolo padale bombe...olga je parama,pa necu reci kk partizan ali zna se za cije vreme je napravljen minus od 10 miliona duga,pohadjala sve najelitnije teniske akademije.to je ta razlika izmedju sampiona i razmazenog derišta koje je celog zivota zivelo kao bubreg u loju.zato je ana ivanovic gren slem sampion i bivsa prva na svetu a neko je 80 na listi i slavi se prolaz u trece kolo.ana je samu sebe unistila posle zbog neozbiljnosti ali i takva njen uspeh ostaje u istoriji
@

@gilbert

pre 11 meseci

A Danilovic nije zaradio pare u NBA npr pa je morao da krade od KKP! Sve sto ima veze sa Partizanom mrzite, cak ste i Novaka zamrzeli koji zbog sina dolazi na Partizan!
&

&Naruceni tekstovi

pre 11 meseci

Nije osvojila celendser vec Masters u Moskvi!
M

Mastersi WTA

pre 11 meseci

Dubai or Qatar Open, Indian Wells Open, Miami Open, Madrid Open, Italian Open, Canadian Open Toronto or Montréal, Cincinnati Open, Guadalajara Open Guadalajara, Wuhan Open Wuhan, China Open Beijing. Hajde nadji mi ti Moskvu u WTA Mastersima?!
g

gilbert grape

pre 11 meseci

opste poznato da nba placa lika koji je igrao jednu sezonu tamo maks pet minuta po utakmici minimalno 550 miliona
G

Googles

pre 11 meseci

Znaci ako sam dobro razumeo da nije otisao zglob na 1:4 u trecem setu uzela bi Rolan Garos.Jos neko da kaze i to da je Ons Zaber u katastrofa formi i da je izasla iz povrede kolena
B

Beks -NUFC

pre 11 meseci

Ništa nemoj menjati, samo se beskrajno zahvali onoj ženi što te trenira! Nikad u životu bolje nisi igrala, sad samo nastavi da treniraš, poradi malo na defanzivi, na mirnoći i stabilnosti, vidiš i sama sa nisi daleko od samog vrha. Za mene si vrlo prijatno iznenadjenje, ali nemoj da uzletiš! Da sad nestaneš i da te ne gledamo ponovo u ovakvom izdanju.
R

Realnost samo

pre 11 meseci

Da je imala igru - prošla bi. Vidi se da tatica plaća tekstove.
K

Ko-kosarka

pre 11 meseci

Bravo mala, vise srece drugi put ! Mozes ti sigurno jos bolje od ovog !!!
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Olgice 👸❤️💙🤍