Komentari na vest

Teški dani za Karlosa Alkarasa: Španac zbog povrede izgubio nove poene

D

Dusan123321

pre 3 meseca

Kako bih voleo da siner i alkaraz uzmu po 100 slemova,samo u inat ovima sto su im puna usta velike trojke,ok to je najbolja era u istoriji tenisa skontali smo al nece trajati 4000 godina,siner i alkaraz imaju fantasticno prolazno vreme i ubedjen sam da moze da se ponovi jos jaca era nego velika trojka
G

Gost RS

pre 3 meseca

Koštala ga jurnjava za Novakom,ne ide ništa preko noći.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Ne zelim da zvucim bezobrazno, ali ovo je sve pravda koja se vraca Novaku. Ne zbog povrede Alkaraza, vec zbog toga sto mu je oduzeto toliko nedelja, a isti taj Alkaraz je to iskoristio i bez osnova su ga prograsili za GOAT-a. Nazalost, mislim da Alkaraz nece nista specijalno ni pokazati. Imao je taj neki nalet dok je bio lovac, sad kad je on plen, kad ga drugi love, video je da nije toliko lako izgurati pritisak i braniti ono sto je osvojeno. Nazalost, mnogo je mlad da bi se povredjivao non stop, ali sam je kriv. Previse napucan za godinu dana moze dovesti samo do povrede. Ne mozes za godinu dana da dobijes ruku dva puta vecu nego sto si imao, trpi celo telo i tezinu i sve ostalo. Evo, ispada na kraju da izgled u sportu nije najbitniji. Novak je mrsav, ali zilav i kao takav je spreman i sad sa 37 godina da igra na vrhunskom nivou, pa se nadam da ce moci jos koju godinu. Mislim da bismo svi bili zadovoljni samo sa jos jednim GS, da zaokruzi na 25 i onda moze u penziju mirno. Mada u kakvoj je formi, ne bi me cudilo da igra OL 2028. Pozdrav.
d

dzoe

pre 3 meseca

Ovaj klinac vec kalkulise. Pojavio se na turniru, odigrao dva poena, sponzori ispostovani, turnir ispostovan. Zato sto je ovakav ljigavac - zato i nece biti najbolji.
M

Majkllll

pre 3 meseca

Pojavio se jer je branio i bodove, prosle godine je jurio na svaki turnir samo da bi skupio bodove i bio ispred Novaka. Kada sam pisao to prosle godine da ce mu doci glave jurcanje na svaki turnir i da ce se povrediti jer igra glupe turnire neki su pisali “pa sta mlad je”. Evo sad mladosti..