""
""

Fetel u kombiju protiv laika u „488 gtb ferariju“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 13:27

Sebastijan Fetel u običnom ambulantnom kombiju kreće u trku sa legendarnom sportskom zverkom iz Maranela

Šta mislite, da li vam za šampionske ambicije treba brz automobil, ili nešto više vozačke veštine. Na ovo pitanje odgovorio je vozač Ferarija, Sebastijan Fetel. Naime, Nemac se poigrao sa jednim ambulantnim kombijem i izazvao potpunog laika, inače vozača ambulantnog kombija „uvalivši“ mu ni manje ni više nego „ ferari 488 gtb“ od 680 konjskih snaga. Fetel je u trci sa čudom od sportskog automobila vozio jedan, pa ne tako nov kombi sa svega 120 konjskih snaga.

Izabrane vesti

Šta mislite, ko je pobedio? Bez zaletanja molimo, jer ko je igrao čistog keca na pobedu Ferarijevog surovog sportiste, taj se nije proslavio. I ovoga puta se pokazalo da u automobilizmu ne pobeđuje surova snaga razigranih konja ispod crvene haube. Pobednik ovog duela je Sebastijan Fetel i to u kombiju koji je kroz cilj prošao u vremenu od 2:10,48 sekundi. Profesionalni vozač ambulantnog kombija, ovoga puta u ulozi vozača „ferarija 488 gtb“ trku sa štopericom je završio za 2:17,00 sekundi.

Sve u svemu, pokazalo se da boj ne bije svetlo oružije. Fetel je kombi vozio idealnim putanjama, pa je s malo konjskih snaga projurio kroz cilj brže od laika koji je pokušao ono za šta nije obučen.

 

(FOTO: Printscreen)


tagovi

FerarikombiSebastijan Fetelzanimljivosti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara