"Simone Zaza i Serhio Ramos"
"Simone Zaza i Serhio Ramos"

Rešeno: Simone Zaza je Valensijin! Juve dobija 16.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.03.17. | 19:58

Sa Mestalje najavljuju da će otkupiti i ugovor Fabijana Oreljane

Simone Zaza i Serhio RamosDošao je da pomogne. Valensiji i sebi. Zasad deluje kao odličan spoj, otuda ne čudi to su na Mestalji već odlučili da otkupe ugovor Simonea Zaze, kad sadašnja pozajmica iz Juventusa istekne.

Novi sportski direktor Slepih miševa Hoze Ramon Alesanko potvrdio je da klub planira da zadrži italijanskog špica koji daje znake života posle nesnalaženja u Vest Hemu, gde je proveo prvi deo sezone, takođe na pozajmici.
Šta god da se desi do kraja sezone, Zaza ostaje u Valensiji. Kad istekne ovih pola godine, koliko je planirano da igra na pozajmici, biće sa nama još najmanje četiri godine, a mi ćemo se truditi da iz njega izvučemo najbolje. Nadamo se da će postići  što više golova i nastaviti da nas usrećuje iz meča u meč“, rekao je Alesanko.

Izabrane vesti

Sve to znači da će Valensija u junu kupiti Zazu za 16.000.000 evra, pa će u celom poslu odlično proći Juventus, koji na njega, praktično, nije računao.

Na isti način, sva je prilika, biće rešen i status Fabijana Oreljane, koji je stigao na pozajmicu iz Selte, posle sukoba sa trenerom Eduardom Bericom.
Možemo i njega da smatramo fudalerom Valensije“, optimista je Hoze Ramon Alesanko.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFabijan OreljanaPrimeraSimone ZazaŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara