"Gde je ambasada?"
"Gde je ambasada?"

Albanski Skenderbeg promašio zemlju u kojoj gostuje, uprava izvadila vizu za “pogrešnu“ Irsku!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.15. | 10:56

Albanski klub je zbog ove brljotine sopstvene administracije morao da plati još 25.000 evra kako bi ipak stigao na revanš u utorak u Belfastu

Gde je ambasada?

Uprava fudbalskog kluba Skenderbeg, prvaka Albanije uspela je da dovede svoju ekipu u centar pažnje evropske javnosti. Na njihovu žalost, ne po kvalitetu fudbala ili nekom jakom pojačanju, već po dilentantskom potezu koji se graniči sa totalnim amaterizmom.

Izabrane vesti

Ekipu Skenderbega očekuje revanš meč sa Krusejdersom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su klupski operativci igračima izvadili vize za Republiku Irsku, a ne Severnu Irsku, odnosno Veliku Britaniju.

Očigledno da u albanskom klubu nisu znali tačno odakle im dolazi rival, pa su umesto u britanski otišli u irski konzulat. Ovaj, najblaže rečeno, gaf mogao je da dovede i do pomeranja utakmice u Severnoj Irskoj.

Kako prenose albanski mediji, to se ipak nije desilo posle intervencije ministarstva spoljnih poslova te zemlje, kao i UEFA, ali je Skenderbeg je zbog ovog galimatijasa morao da plati dodatnih 25.000 evra.

Jedina dobra stvar za Skenderbeg je to što u revanšu u utorak u Belfastu brani prednost od 4:1 iz prvog meča. Potvrda prolaska u sledeće kolo, dakle, trebalo bi da predstavlja formalnost, a albanski klub će zaraditi određenu sumu novca, pa bi tako mogao da ublaži dodatne troškove.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaskenderbegLiga šampionaKrusejdersEvropaAlbanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara