""
""

ALEGRI POSLE DEBAKLA: A, sve je moglo da bude drugačije da je Nijang bio precizniji...

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.13. | 08:20

Trener Milana priznao da je Barsa bila mnogo bolja i da je njegov tim doživeo katastrofalan poraz, ali žali za šansom koju nije iskoristio mladi napadač

 

Trener Milana Masimilijano Alegri priznao je zaslužen poraz na Nou Kampu, istakavši da je Barselona igrala sjajno, posebno u prvih pola sata utakmice.

Izabrane vesti

"Tada smo napravili dosta grešaka, mnogo rano primili gol, imali problema u prenosu lopte, ali i veliku šansu za pogodak. Da je Nijang bio precizniji sve bi bilo drugačije. Ovo je razočaravajući poraz, iako su igrači dali sve od sebe da izbore povoljan rezultat", izjavio je Alegri, istakavši da je veoma teško igrati protiv tima kakav je Barselona.

"Igrali su sjano, dodavali se veoma brzo, tako da smo u odbrani morali da igramo dublje. Ipak, ovo je korisno iskustvo, imali smo petoricu igrača koji su prvi put nastupili u Ligi šampiona", zaključio je Alegri.

Kapiten Milana Masimo Ambrozini naveo je da Rosoneri u utorak uveče nisu bili dorasli zadatku.

"Strogo smo vodili računa da ne primimo rani gol, a upravo to se dogodilo. Bila je ovo lekcija iz koje moramo da izvučemo pouke. Mi moramo da se vratimo u ovo takmičenje i sledeće sezone, ovaj debakl treba zaboraviti, i zato se okrećemo nacionalnom prvenstvu", poručio je Ambrozini.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaLiga šampionaMasimilijano AlegriMasimo AmbroziniMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara