""
""

Andrić: Loše odluke odvele u poraz - a sad FMP!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.01.17. | 12:54

"Hteo bi da igram još konstantnije, imali smo i tu seriju pobeda, svako je tada imao dobre trenutke, ali sada smo vezali dva poraza, nikome nije lako. Sada nas čeka FMP“, rekao je krilni košarkaš crno-belih

Košarkaši Partizana porazom od atinskog AEK-a propustili su dobru priliku da se domognu drugog mesta na tabeli i dođu u poziciju da „preskoče“ prvu rundu plej-ofa u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Krilni igrač crno-belih Mihajlo Andrić smatra da je njegova ekipa napravila previše grešaka kada se utakmica u Pioniru lomila, a posebno je apostrofirao promašene zicere.
“Nedostajalo je više koncentracije i strpljenja u finišu. Imali smo neke minute u kojima nismo poentirali i birali smo loša rešenja u napadu. Tok utakmice ipak je odredilo prvo poluvreme, gde su oni poveli, pogodili četiri trojke na startu. Promašili smo mnogo zicera, meni je to stvarno nejasno, sigurno da je koncentracija u pitanju“, sumirao je Andrić.

Ovo je Partizanu drugi poraz od Atinjana u grupnoj fazi, a u Grčkoj je izgubio sa 10 poena razlike. Sada je ekipa Jurija Zdovca preuzela drugo mesto, a crno-beli su pali na treću poziciju.
“AEK je fizički jak tim, igraju sa tri plejmejkera, pa sa dve četvorke, dobra iskusna ekipa, imali smo šanse, ali napravili smo previše grešaka i loših odluka kad je trebalo da prelomimo.“

Na startu utakmice sa AEK-om Andrić je imao duel sa Džavadom Vilijamsom i delovalo je da bi moglo da dođe i do fizičkog obračuna.
“Nije to nervoza, ništa specijalno se nije desilo. Hteo bi da igram još konstantnije, imali smo i tu seriju pobeda, svako je tada imao dobre trenutke, ali sada smo vezali dva proaza, nikome nije lako. Sada nas čeka FMP“

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju pojačanje, pošto na probi u klubu iz Humske američki bek Džamont Gordon.
“Gordon se polako priključuje, radili smo sa njim neke lagane šuterske treninge. On je tek došao, sigurno da se radi o iskusnom igraču, znamo ga od ranije. Videćemo u kakvoj je formi, sigurno će pomoći ekipi“, zaključio je Andrić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaFIBA Liga šampionaKK AEKMihajlo AndrićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara