Aron Kraft na pragu Trenta

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.11.18. | 11:15

Povratak u dobro poznatu sredinu

Vreme velikih promena u Budućnosti sve je bliže, a prva žrtva neuspelog pokušaja da se izgradi jak tim za Evroligu je - Aron Kraft

To nije novost, jer se o šuška danima unazad, već je samo pitanje momenta kada će rastanak biti ozvaničen. Kraft je sinoć bio u rosteru Budućnosti za utakmicu protiv Panatinaikosa u Podgorici, ali nije dobio priliku da zaigra. Prema određenim informacijama rastanak bi trebalo da bude formalan do kraja vikenda. 

Izabrane vesti

Zato se uveliko i govori o tome gde bi Kraft mogao da nastavi karijeru. Zasad je prva destinacija - Trento. Tako bar tvrdi specijalizovani košarkaški portal Sportando. Uprava italijanskog kluba uveliko razmišlja o dovođenju momka koji je već branio boje u sezoni 2016/17. I to uspešno. Partizanovom protivniku u Evrokupu potrebno je osveženje na organizatorskoj poziciji i neko ko će biti konkurencija Nikoli Radičeviću u nastavku sezone. 

Kraft je u Budućnosti odigrao prve četiri utakmice Jadranske lige, kao i tri meča u ABA Superkupu i četiri okršaja u Evroligi. Kroz regionalno takmičenje beležio je šest poena i tri asistencije, u proseku, u Superkupu tek dva poena po meču, dok je sličnog učinka bio i u Evroligi. 

Foto: Star Sport


tagovi

Aron KraftTrento

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara