""
""

Bajko promašio šansu karijere! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.05.15. | 22:01

Bivši golman Crvene zvezde mogao da donese izuzetno vredan bod svom Lirsu protiv Heverlea, ali je njegov udarac otišao pored gol

Lirs je napravio veliki korak unazad porazom od Heverlea na svom terenu (1:2), pa za tri dana u gostima protiv ovog istog rivala mora da juri trijumf kako bi se vratio na prvo mesto plej-ofa koje donosi opstanak u Pro ligi. Veliku šansu na ovoj utakmicu, možda i najbolju u svojoj dugogodišnjoj karijeri, u samoj završnici meča propustio je bivši čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković.

Izabrane vesti

On se pridružio svojim saigračima kod jednog od poslednjih napada Lirsa na utakmici, odlično je primirio odbijenu loptu, ali je njegov udarac nažalost otišao pored gola Logana Bailija.

U sličnoj situaciji Bajković se našao 2013. godine u porazu Zvezde od Voždovca na Vračaru, kada je imao veliku želju da donese izjednačenje svom timu, ali nije uspeo. Ipak Delije su ga nagradile skandiranjem "Igrajte ko Bajko".

Heverle je sada preuzeo prvo mesto sa bodom više od Lirsa, a ovim porazom ekipe nekadašnjeg golmana crveno-belih u igru se umešao i Eupen, koji ima tri boda manje od vodećeg tima na tabeli. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Župiler Pro ligaLirsHeverleEvropaBoban BajkovićBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara