Barsa ima i C opciju za vezni red a cena je sitnica

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 15:41

Jedan od najtalentovanijih španskih fudbalera je na meti Katalonaca

Viljarealov vezista Pablo Fornals je jedno od imena o kojem se priča sve glasnije u Španiji. Talentovani igrač sredine terena je ponajbolji pojedinac u Viljarealu, a na radar ga je stavila i Barselona.

Fornals je po tehničkim kvalitetima u samom vrhu među vezistima Primere. Njegov talenat nikada nije bio sporan jer ga je Malaga kupila kada je imao samo 16 godina i čime se pojavio u prvom timu, postao je nezamenjiv. Posle Malaginog ispadanja, ugrabio ga je Viljareal i na Madrigalu je nastavljen ozbiljan uspon koji je kulminirao pozivom u A selekciju Španije.

Izabrane vesti

Dovoljno da se zainteresuju brojni klubovi. Fulam i Sevilja se pominju kao potencijalni kupci već u januaru, ali to je teško ostvariva priča. Viljareal ne želi da ga proda usred sezone, ne želi ni Fornals da u januaru menja klub i svi će čekati leto.

A tu bi mogla da uskoči Barselona. Katalonci ozbiljno razmišljaju o Fornalsu kao o rešenju za vezni red. Prva opcija je bio Frenki de Jong, ali je njegova ceka drastično skočila i nalazi se na korak od prelaska u Mančester Siti. Ni druga opcija Adrijen Rabio nije blizu, pošto je relanije da ode u Italiju.

Tako je u prvi plan iskočilo Fornalsovo ime. A cena je prava sitnica za Barsu – 25.000.000 evra. Toliko iznosi njegova otkupna klauzula...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Pablo Fornals

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara