""
""

Barsina zanimljiva ponuda Arsenalu: Dajte 30.000.000 evra i vaš je!

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 16:25

Šta će reći Arsen Venger?

Nadaleko su poznati dobri međuljudski odnosi čelnika Arsenala i Barselone, koji datiraju još iz davnih dana. Zato i ne treba da čudi što je danas kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Barsa ponudila Arsenalu Rafinja Alkantaru za 30.000.000 evra! 

Izabrane vesti

To je informacija kojom barata Skaj Sport, gotovo uvek besprekorno tačno obavešten o dešavanjima na transfer pijaci, posebno na Ostrvu. Pritom, nije prvi put da se Rafinja dovodi u vezu sa Arsenalom. Prošlog leta takođe se spekulisalo o mogućem transferu, koji se na kraju nije dogodio, a čak je i prošlog meseca bilo određenih spekulacija da je Rafinja ozbiljno zainteresovan da pojača redove Arsenala. Takođe je i Arsen Venger razmišljao o ovoj opciji, ali je prvenstveni cilj bio da se angažuje napadač, a stigao je Aleksandre Lakazet

Sada je cela priča otišla na sledeći nivo, pošto je Ernesto Valverde dao zeleno svetlo. Iz Barselone je na Emirejts stiglo pismo u kojem se navodi da je Rafinja na prodaju i da je cena 30.000.000 evra. 

Ono što je mali problem u celoj priči jeste da Venger ne bi mogao na Rafinju da računa od starta sezone, pošto se reprezentativac Brazila još oporavlja od povrede kolena. Ali, Vengeru bi svakako doneo raznovrsnost u igri. Jer, podjednako se dobro snalazi kao ofanzivno orijentisani desni bek, krilo, ali i centralni vezista. 

Rafinja je već izrazio želju da napusti Barselonu, pošto želi da dobije minutažu kako bi imao zagarantovano mesto u reprezentaciji za Mundijal u Rusiji sledeće godine. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaRafinja AlkantaraPrimeraPremijer ligaEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara