""
""

BET INFO: Sulejmani konačno u prvoj postavi Benfike, vraćaju se Kardozo i Garaj

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.02.14. | 19:24

Srpski reprezentativac će se prema najavama iz Portugala po prvi put u Primeiri naći u startnih 11 Orlova umesto suspendovanog Nikolasa Gaitana

Benfika večeras svim silama juriša na pobedu protiv Vitorije iz Gimaraeša. Sjajne vesti za lisabonske Orlove su stigle sinoć sa stadiona Dragao gde je Porto doživeo šokantan poraz protiv Estorila, tako da Benfika večeras ima šansu da se trijumfom nad Gimaraešom odlepi na pet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Izabrane vesti

Prema najavama iz Portugala, trener Žorž Žezus je odlučio da večeras u prvu postavu gurne srpskog reprezentativca Miralema Sulejmanija kojem će to biti debi u startnoj postavi Orlova u prvenstvu. Do sada se u prvih 11 našao u mečevima protiv Žil Visentea i Penafiela u klupu, kao i protiv PAOK-a u Ligi Evrope. Lansiranje Sulejmanija u prvu postavu je uslovljeno i suspenzijom Nikolasa Gaitana koji zbog žutih kartona ne konkuriše za večerašnji okršaj. Kartoni su eliminisali i defanzivca Maksija Pereiru.

Dobre vesti za navijače Benfike su i da su se u tim vratili Oskar Kardozo i Ezekijel Garaj. Kardozo je poslednji put za Benfiku u Primeiri igrao u prvoj postavi još 1. novembra posle čega je usledila duga pauza zbog povrede, ali oporavio i spreman ja za večerašnji duel, mada će najverovatnije u igru ući sa klupe. Garaj je zbog lakše povrede propustio gostovanje u Solunu, ali i on je zdrav i spreman za Gimaraeš.

Očekuje se da Benfika u ofanzivi zaigra sa Sulejmanijem i Markovićem po krilima i Rodrigom kao podrškom najisturenijem Limi. U prvoj postavi je najavljen i Ljubomir Fejsa

(FOTO: Action images)


tagovi

PortugalOskar KardosoNikolas GaitanMiralem SulejmaniVitorija GimaraešLazar MarkovićEzekijel GarajEvropaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara