"Pako Alkaser"
"Pako Alkaser"

Bitka za Alkasera! Igrač pružio ruku, Pitarh odbio da ga pusti u Barsu, u senci čekaju Munir i Lukas Perez

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.16. | 09:49

Upravni odbor Valensije podeljen kad je u pitanju sudbina 22-godišnjeg napadača

Pako AlkaserNije to lak zadatak. Retki će vrhunski fudbaleri pristati da greju klupu. A samo su vrhunski igrači dovoljno dobri za Barsu. Međutim, kad znaš da ti je konkurencija Luis Suarez znaš i da ćeš uglavnom da budeš u ulozi posmatrači, pa su redom Kevin Gameiro, Karlos Baka, Lusijano Vijeto (nastavite niz) odbijali ponudu Blaugrane da se prihvate mesta rezervne devetke u timu Luisa Enrikea.

Pako Alkaser je prihvatio!

Izabrane vesti

Katalonski Mundo Deportivo navodi da je Alkaser utanačio sve detalje sa Blaugranom, ali da je njegov dolazak pod velikim znakom pitanja, iako je i vlasnik Valensije Piter Lim pružio ruku tehničkom sekretaru katalonskog kluba Robertom Fernandezom. Čoveku koji je zadužen za sve najbitnije pregovore u Barsi.

Međutim, tehnički direktor Slepih miševa Suso Garsija Pitarh i predsednica Laj Hon Čan, koju je baš Lim postavio na to mesto, stavili su veto na Alkaserov odlazak. Trener Pako Ajestaran insistira na Alkaserovom ostanku.
"I za Alkasera i za Škotrana Mustafija predsednika Laj Hun mi je kategorički rekla da nisu na prodaju. Pričala je o tome i u javnosti i ja moram da joj verujem", uverava Ajestaran.

Pitanje je ipak da li Valensija može da se odupre sigurno primamljivoj ponudi iz Katalonije. Moraće još nekog da proda kako bi knjige uskladila sa Uefinim propisima o finansijskom fer-pleju. Čak ni ustupanje Andrea Gomesa Barseloni za 35.000.000 evra nije dovoljno. Problem je što bi odlazak Alkasera zahtevao i adekvatnu zamenu. Takvu nije lako naći deset dana pre finiša prelaznog roka.

Najčešće se kao opcija pominje Lukas Perez iz Deportiva. Samo pod uslovom da Alkaser ode. U suprotnom će Barselona zadržati Munira el Hadadija. Nezadovoljnog Munira el Hadadija, koji bi navodno u Totenhem po minute.

Ali Barsa ne sme da sebi dozvoli da Luisu Suarezu priredi još jednu paklenu sezone. Prošle maltene da nije odmorao. Kraj je dočekao isrcpljen. Arda Turan je tu da ponekad odmeni Nejmara, Denis Suarez kao alternativa Lionelu Mesiju. Suarez čeka Alkasera. Čekaju ga i Munir i Perez.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraPako AlkaserMunir El HadadiLukas Perezletnji prelazni rok 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara