""
""

Boaći, odmori malo! Konačno – Vujaklija

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.03.17. | 09:59

Očekuje se rokada u napadu Crvene zvezde za današnji meč protiv Javora

Riči, vreme je da odmoriš malo! Nije bilo suđeno Srđanu Vujakliji da ima vatreno krštenje na prošlonedeljnom večitom derbiju, pošto se napadač iz Gane Ričmond Boaći oporavio bukvalnom u poslednjem trenutku.

Strelac tri prolećna kola, ipak, oseća posledice povrede zadnje lože, pa bi stručni štab Crvene zvezde za današnji meč protiv Javora mogao da izvrši samo jednu promenu u odnosu na prethodne utakmice. A to znači da će šansu u startnoj postaviti dobiti nekadašnji član Borca Srđan Vujaklija.

Izabrane vesti

 Iako je tokom priprema bio treća opcija, Vujaklija se nametnuo golovima i dobrim radom na treninzima. Trenutno je ispred iskusnog Sikimića i Milana Pavkova... Upravo bi Vujaklija trebalo da bude jedino novo lice u postavi Crvene zvezde, a to znači da bi današnji duel protv Javora trebalo da počnu: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Ruiz – Vujaklija.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I JAVORA

Posle emotivnog pražnjenja u večitom derbiju i novosadskom duelu protiv Vojvodine, fudbaleri Crvene zvezde pred sobom ponovo imaju čist zicer. Tako bi se mogla okarakterisati utakmica sa Ivanjičanima, bez obzira na to što Javor grčevito pokušava da se domogne plej-of pozicije.

Navijače Crvene zvezde najviše zanima kako će tim izgledati posle dva iscrpljujuća meča. Mada, gledajući poslednje međusobne duele i ostvarenja Javora to neće biti mnogo bitno.

Tim iz Ivanjice  je u četiri prolećna meča zabeležio samo jedan trijumf). Zanimljivo je da je  na tri od pomenuta četiri meča meča došlo GG, što možda nagoveštava da ćemo u Ljutice Bogdana gledati zanimljiv meč. Odnosno da Javor neće iskopati rov kao, primera radi, Novi Pazar i čekati šansu iz kontre.

Crvena zvezda je ove sezone vrlo uspešna na svom bunjištu. Nije poražena na travi stadiona Rajko Mitić, upisala je samo tri remija. Na najvećem srpskom stadionu odoleli su Napredak, Mladost iz Lučana i Partizan.

Crveno-beli će pokušati da nastave sjajan niz rezultata protiv Javora. Na četiri poslednja meča zabeležili su isto toliko pobeda. Uz fantastičnu gol-razliku 10:3. Ivanjičani su uspeli aktuelnog šampiona da obore na pleća 11. avgusta 2013. godine, kada je u Ivanjici bilo 4:2. Međutim, Marakana im ne prija. Bio je 31. avgust 2008. godine, kada su Ivanjičani, pod vođstvom bivšeg selektora Radovana Ćurčića, savladali tim Zdenjeka Zemana u Beogradu.

Sada je Crvena zvezda veliki favorit. Sve sem keca bilo bi veliko iznenađenje. Verujemo i da će na Marakani doći GG. Hrabriji mogu da pokušaju i sa 4+, što se u kladionicama MOZZART plaća solidnom kvotom od 2,10.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara