""
""

Brnović pozvao Mrvu Jovanovića u reprezentaciju: Učinjena mu je nepravda

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.13. | 09:04

Selektor Crne Gore računa na štopera Crvene zvezde za kvalifikacione okršaje sa Moldavijom i Engleskom iako ovaj ne igra za svoj klub, što prema Brnoviću nije pravedno. Pozvani i Volkov i Kasalica

 

Izabrane vesti

U Crvenoj zvezdi primaju golove kako stignu, odbrana deluje šuplje, ali o povratku štopera Milana Jovanovića u sastav niko ne razmišlja. Iskusni defanzivac koji je odstranjen sa priprema iz Antalije zbog konzumiranja alkohola, samo trenira sa ekipom, ali nije u konkrenciji za utakmice.

I dok je u Zvezdi neupotrebljiv, u crnogorskoj reprezentaciji najozbiljnije računaju na njega i čak smatraju da mu je u Zvezdi učinjena nepravda. Selektor Sokolova, Branko Bošković je pozvao popularnog Mrvu u reprezentaciju za kvalifikacione susrete  sa Moldavijom i Engleskom.

On je kazao da je Milan Jovanović bez obzira na suspenziju u klubu, zaslužio poziv u reprezentaciju.
“Jovanović dugo puta nije igrao za svoj klub, ali je igrao za reprezentaciju. Nanešena mu je nepravda, od prvog dana je u reprezentaciji i nikada nije napravio grešku. Ne odričem se nikoga od igrača koji su od prvog dana u reprezentaciji, oni su svojim ponašanjem zaslužili da budu tu”, poručio je Brnović.

Selektor Crne Gore je za kvalifikacione ispite pozvao i Filipa Kasalicu iz Crvene zvezde, kao i Vladimira Volkova iz Partizana.

Spisak reprezentativaca Crne Gore za mečeve protiv Moldavije i Engleske:
GOLMANI - Mladen Božović (Videoton), Srđan Blažić (Neasalamis)Vukašin Poleksić (Debrecin)

ODBRANA - Savo Pavićević (Hapoel, Tel Aviv), Milan Jovanović (Crvena zvezda), Vladimir Božović (Mordovija Saransk), Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Fiorentina), Miodrag Džudović (Spartak Naljčik), Ivan Kecojević (Gazijantepspor) i Blažo Igumanović (Rudar)

VEZNI RED - Vladimir Volkov (Partizan), Nikola Drinčić (Krasnodar), Mitar Novaković (Amkar), Simon Vukčević (Karpati), Branko Bošković (Rapid Beč), Elsad Zverotić (Jang bojs), Milorad Peković (Grojter firt) i Miloš Krkotić (Dačija)

NAPADStevan Jovetić (Fiorentina), Mirko Vučinić (Juventus), Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb), Andrija Delibašić (Rajo Valjekano), Filip Kasalica (Crvena zvezda) i Dejan Damjanović (Seul).

(FOTO: Action images)


tagovi

Branko BrnovićCrna GoraFK Crvena zvezdaMilan Jovanovićreprezentativni fudbalSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara