"Saul Njigez"
"Saul Njigez"

Čolove ubice iz ugla! El Ninjo ubo „stotku“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.02.16. | 17:55

Jorgandžije preokretom samlele Eibar

Saul Njigez

Atletiko ga je primio na Visente Kalderonu, opet nije dao gol u prvom poluvremenu, ali je na kraju pobedio 3:1. Kako? Jednostavno. Posle kornera. Kao i mnogo puta ove sezone...

Izabrane vesti

Dijego Simeone je prekide doveo do savršenstva, njegova ekipa je trenutno najopasnija u Evropi u pomenutom segmentu, a pogotovo kada se lopta ubacuje iz kornera.

Eibar koji igra lepo ove sezone je vodio na Visente Kalderonu i samim tim napravio iznenađenje, ali nije dugo izdržao ludački tempo koji forsira Simeoneov tim. Atletiko je primio samo dva gola u poslednjih šest prvenstvenih mečeva na Kalderonu.

Čelična odbrana Jorgandžija je kapitulirala na poečtku drugog poluvremenu posle greške kakva se gotovo nikada ne dešava ovom timu. Saul je izgubio loptu tamo gde se to ne sme. Enrič je iskoristio kiks veziste Atletika i priograo Keka, a jedan od najboljih igrača Eibara pogodio u situaciji jedan na jedan sa Oblakom.

A onda je Atletiko ubacio u petu brzinu i ustao iz nokdauna. Koke je u 56. minutu izveo korner, a Hoze Marija Himenez nebeskim skokom zakucao loptu u mrežu Eibara. Baski su upali u Atletikovu mašinu i nisu mogli da dođu do daha. Posle samo nekoliko minuta je usledio novi korner. Opet je Koke gađao iz ugla, a ovoga puta je najviši u skoku bio Saul i iskupio se za grešku kod primljenog gola.

Slavlje na Kalderonu je ulepšao Fernando Tores. El Ninjo je ušao sa klupe i u nadoknadi vremena sa Vijetovu asistenciju postigao jubilarni 100. gol u dresu Atletika. Možda i poslednji s obzirom da bi mogao da se preseli u MLS ligu ili u Kinu...

PRIMERA – 23. KOLO

Petak:
Malaga – Hetafe 3:0 (3:0)
/Huanpi 9, Acu 24, Čarls 43/

Subota:
Atletiko Madrid – Eibar 3:1 (0:0)
/Himenez 56, Sual 63, F. Tores 90+1 - Keko 46/

18.15 Rajo Valjekano – Las Palmas
20.30 Atletik Bilbao – Viljareal
22.05 Sporting Hihon – Deportivo

Nedelja:
12.00 Levante – Barselona
16.00 Betis – Valensija
18.15 Selta – Sevilja
20.30 Granada – Real Madrid

Ponedeljak:
20.30 Espanjol - Sosijedad

(FOTO: Action Images)

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSaul NjigezPrimeraKekoHose Marija HimenezFernando ToresEvropaEibarAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara