"Kuvajt"
"Kuvajt"

Da li igrate ligu Kuvajta?

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 14:28

Srpski trenerb Boris Bunjak pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju

KuvajtPosle angažmana u Tanzaniji, Mjanmaru, Saudijskoj Arabiji, Omanu, Emiratima i Rusiji, Boris Bunjak je prihvatio poziv iz Kuvajta i sa dosta uspeha predvodi klub Al Jahra, koji se nalazi u vrhu Prve lige. Poznati trener, koji je radio na tri kontinenta i u sedam različitih država, rado se odazvao našem pozivu da istipuje utakmice osmog kola. Krećemo od utakmice Jarmuk - Kazma.
“Nakon mnogo posrtanja mislim da je došao trenutak da Kazma krene starim stazama”, kaže Bunjak. “Velika je razlika u kvalitetu klubova, sve je na strani Kazme, gosti pobeđuju. Mečevi Kacija - Salmija i Kuvajt – Al Naser su odloženi zbog Super kupa koji Kacija igra sa Kuvajtom”.

Bunjak za duel Sulejbihat - Tadamon kaže da je to sudar sličnih timova.
“Kvalitet je ujednačen, ali je domaćin za nijansu defanzivniji. Tadamon teško postiže golove, često vrši opstrukciju igre, najbliži sam rezultatima 0:0 ili 1:1.

Utakmica Al sahel i Al Jahra je susret srpskih trenera.
Oba tima su u usponu forme, u pozitivnoj seriji, ali mi smo za nijansu kvalitetniji. Iako smo gosti smatram da smo bliži bodovima, dakle dvojka”.

Al Shabab - Al Fahahel?
“Malu prednost dajem domaćinu jer je toliko i kvalitetniji. Igraju promenljivo i učinak zavisi od pojedinaca, dakle blaga jedinica”.

Na kraju je ostala utakmica Al Arabi - Kaitan.
“Arabi je apsolutni favorit imaju veliki izbor igrača, takođe  jednu od boljih škola fudbala, ekipa koja svakog može da pobedi. Kaitan je dobro startovao, ali Arabi pobeđuje”, zaključio je Bunjak.

Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Action images) 

 

Izabrane vesti


tagovi

Boris BunjakKuvajtmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara