"Vord na meču protiv Seltika"
"Vord na meču protiv Seltika"

Da li je Dani Vord novi prvi golman Liverpula?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.16. | 13:48

Čuvar mreže je vraćen s pozajmice u Aberdinu na kojoj je ostavio izuzetan utisak

Vord na meču protiv SeltikaPozicija golmana u Liverpulu je najveći problem. Simon Minjole nije dovoljno pouzdan čuvar mreže, kao ni Adam Bogdan. Mnogi rešenje traže na transfer pijaci, ali se čini da Liverpul već ima golmana za nastavak sezone - Danija Vorda. On je bio na pozajmici u Aberdinu na kojoj se pokazao jako dobro, u devet mečeva je uspeo da ne primi gol, a sada je pozvan nazad na Enfild.

U Aberdinu imaju samo lepe reči za njega.
"Bio je sjajan odličan. Čak i kada nismo imali najbolje rezultate Dani je bio jedan od naših najboljih fudbalera", kaže menadžer Aberdina Derek Mekins.

Izabrane vesti

Pitanje je kakav će biti stav Jirgena Klopa povodom svega, ali njegova izjava iz oktobra prošle godine ide na ruku mladom Vordu.
"U klubu koji ja vodim mladi igrači treba da se smeju jer imaju veću šansu nego što su je ikada imali. Vrata su prilično otvorena. Nije me previše briga da li imaju iskustva", rekao je tada Klop.

Angažman Marka Grujića je te reči potvrdio, a videćemo da li će i 22-godišnji Vord biti srećne ruke ove zime. Podsetimo, Liverpul je već tražio Mark Andre Ter Štegena, ali nije uspeo da se domogne čuvara mreže Barselone.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠkotskaPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDani VordAberdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara