""
""

Divan dan za Bešiktaš - kiks Galate i lagana pobeda

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.09.16. | 22:12

Plus, ušteđena energija za Ligu šampiona...

Divan letnji dan za navijače Bešiktaša! Jedan od najvećih rivala aktuelnog šampiona Galatasaraj, odigrao je samo 1:1 na gostovanju Kajzeriju, a onda su njihovi mezimci savladali Karabuk sa 3:1 i izjednačili se na drugom mestu sa Galatom

Izabranici Senola Guneša nisu imali mnogo problema sa Karabukom koji je u januaru, pamte to navijači Bešiktaša, glatko savladao taj tim sa 2:0 u Kupu. 

Izabrane vesti

Bilo je vidljivo od samog starta da su domaći za klasu bolji tim, ali isto tako i da neće previše zapinjati, s obzirom da ih kroz tri dana očekuje meč Lige šampiona u Lisabonu protiv Benfike. Bešiktaš je utakmicu praktično rešio u pet minuta prvog poluvremena, kada je postigao dva gola u samo pet minuta. Prvo Tosun u 26, a onda Šišmanoglu u 31. 

Početkom drugog poluvremena Karabuk se vratio u meč preko Traorea (1:2), međutim, to je bilo sve od gostiju. U 82. oni su ostali sa igračem manje, a pristom su skrivili penal. Ozjakup je uzeo loptu i bio precizan sa bele tačke. Treba pomenuti da je jedno od najvećih pojačanja u letnjem prelaznom roku, Vinsent Abubakar ušao u igru u 84. minutu, što je bio njegov debi za crno-bele.

Bešiktaš u narednom kolu gostuje Ahisarum, a onda je na programu prvi veliki derbi sezone u Turskoj - na Inonu dolazi Galatasaraj. 

SUPER LIG - 3. KOLO

Subota
Istanbul - Kasimpaša 3:1
/Višća 67, Mosoro 72, Ozmert 90+4 - Otigba/

Kajzeri - Galatasaraj 1:1 (1:1)
/Veliton 40 - Oztekin 12/

Genčlerbirligi - Alanja 0:0
Adana - Gacijantep 0:0

Bešiktaš - Karabuk 3:1 (2:0)
/Tosun 26, Šišmanoglu 30, Ozjakup 83 - Traore 48/

Nedelja
16.00 Trabzon - Osmanli
16.00 Rize - Ahisar
19.00 Antalija - Konja
19.00 Fener - Bursa

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara