"Karlo Pinsoljo"
"Karlo Pinsoljo"

Dobio po nosu zbog ispadanja iz Serije B

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.05.16. | 13:22

Huligan pred roditeljima napao čuvara mreže Livorna koji je kiksom poslao svoj tim u niži rang

Karlo Pinsoljo

Šokantne informacije iz Livorna. Nekadašnji prvoligaš dotakao je dno, ispao u Seriju C posle 14 godina, a nakon remija sa Virtus Lančijanom (2:2) izbili su veliki neredi na stadionu "Armando Piči".

Izabrane vesti

Livorno je bio blizu važne pobede, vodio je sa 2:0, ali je najpre posle sumnjivog penala, a potom i kiksa golmana Pinsolja, gostujući tim došao do boda koji je poslao ekipu iz Toskane u niži rang. Nezadovoljni navijači, nadaleko poznati po levičarskom opredeljenju, fizički su se pokušali da se obračunaju sa fudbalerima svog tima po završetku meča.

Ušli su na teren, a Gazeta delo Sport piše da su domaći igrači ostali zaključani u svlačionici do 01.30 ujutru, kako bi izbegli besne navijače koji su ih čekali ispred stadiona. Ipak, dan nakon utakmice dogodio se novi skandal. Golman Karlo Pinsoljo napadnut je u trening kampu Livorna od strane huligana.

Jedan od izgrednika mu je prišao dok je Karlo sa roditeljima izlazio iz automobila i udario ga pesnicom u lice, a zatim pobegao sa lica mesta. Livrono je osudio napad huligana na svog igrača, a videćemo hoće li policija pronaći i kazniti napadača na golmana.     

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Serija BLivorno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara