""
""

Dolazi vreme Malog Bude: Bađo ponovo predvodi Azure?

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 21:16

Formalno-pravno, Bađo bi mogao da sedne na klupu jer ima sve neophodne licence i trenersku diplomu. Pored toga, već sa na Apeninima špekuliše da su Fabio Kapelo i Roberto Donadoni odbili pozive italijanskog saveza. Uz Bađa na spisku kandidata još su Đanpjero Gasperini i Euzebio di Frančesko

Jedan od omiljenih sinova italijanskog fudbala Roberto Bađo mogao bi da zameni na klupi selekcije Azura Antonija Kontea koji će po završetku prvenstva Evrope preuzeti Čelsi.

Izabrane vesti

Naravno, ovakvu vest trebalo bi uzeti sa rezervom, jer je Bađo totalni početnik kada je u pitanju trenerski posao, ali nekoliko italijanskih medija je objavilo informaciju.

Formalno-pravno, Bađo bi mogao da sedne na klupu jer ima sve neophodne licence i trenersku diplomu. Pored toga, već sa na Apeninima špekuliše da su Fabio Kapelo i Roberto Donadoni odbili pozive italijanskog saveza. Uz Bađa na spisku kandidata još su Đanpjero Gasperini i Euzebio di Frančesko.

Legendarni fudbaler imao je već funkciju u savezu, ali ga je napustio na dosta kontroverzan način 2013. godine.
“Nije mi potrebna funkcija ako ne mogu ništa da uradim. Predstavio sam program od 900 stranica i svi su me ignorisali. Nisam dobio šansu da zaista radim posao za koji sam izabran“, rekao je Bađo pre tri godine.

Njegov plan tada je bio da se savez više fokusira na otvaranja fudbalskih akademija i razvoj mlađih selekcija.

Ipak, možda su se stvari sada promenile, a ako je zaista tako, italijanski navijači imaće priliku da opet pozdrave čoveka koji ih je tokom 80-tih i 90-tih dizao na noge.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roberto Bađoreprezentativni fudbalItalijaEvropaAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara