Donald od danas na treninzima!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.03.18. | 09:10

Dobre vesti za Crvenu zvezdu i njenog kapitena

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald vraća se treninzima već danas! Lepšu vest stručni štab, uprava i zvezdaška javnost nisu mogli da čuju.

Posle nekoliko dana neizvesnosti detaljni lekarski pregledi iskusnog holandskog veziste pokazali su da je srce potpuno u redu, zbog čega može da se vrati svojim profesionalnim obavezama u dresu crveno-belih. 
"Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što treba. Zato sam se toliko dugo i zadržao. Ništa nisu pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav. Srce radi kako treba, nema problema sa drugima funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam već nekoliko dana u bolnici, ali to je samo zbog toga što sam svakog novog dana imao nova ispitivanja", poručio je Donald za Kurir s osmehom na licu.

Izabrane vesti

Vratio je Donald film unazad i prisetio se šta se dešavalo u njegovom domu u petak uveče, kada su mu se pojavili problemi sa srcem...
"Nisam se osećao najbolje. Imao sam vrtoglavicu. Supruga se odmah zabrinula, bilo je malo i panike. Brzo su stigla ambulantna kola i objasnio sam im o čemu se radi. Odmah su me uputili u Klinički centar jer sam profesionalni fudbaler. Svi znamo šta se dešavalo poslednjih dana i nedelja širom Evrope na fudbalskim terenima".

Ipak, priznao je da nije bilo straha da bi mogla da ga zadesi sudbina Fjorentininog kapitena Davidea Astorija, koga je srce izdalo u snu... A onda je otkrio i lepu vesti.
"Od danas sam na treninzima. Ali sledi nam reprezentativna pauza, tako da ću se i odmoriti", zaključio je Donald razgovor za Kurir.

Foto: Star Sport


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara