""
""

Ešli Kol otišao iz Čelsija: Nadam se da ću osvajati trofeje i u drugom klubu

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.05.14. | 10:55

Da li je iskusni bek novo pojačanje Milana?

Dani bola za Ešlija Kola. Najpre je izostavljen sa spiska putnika na Prvenstvo sveta, zbog čega mu je verovatno završena reprezenatativna karijera, a potom objavio da posle osam godina napušta Čelsi. Mesecima se pretpostavljalo da će iskusni levi bek napustiti Stamford bridž, jer ga je Cezar Aspilikueta istisnuo iz startnih 11, a vest o tome da je okončao epizodu među Plavcima potvrdio je na Tviteru.
Zajedno sa agentom razmatram opcije za sledeću sezonu, tužno je što Čelsi nije jedna od njih. Hvala Čelsiju što mi je omogućio da uživam tokom osam godina provedenih u tom klubu, da radim s trenerima i igračima s kojima sam prošao i dobre i loše stvari. Naravno, veliko hvala navijačim, jer su ulili samopouzdanje igračima za osvajanje trofeja. Hvala i što ste bili uz mene i dobru i zlu, zauvek ćete biti u mom srcu. Sad tražim novi izazov u životu, nadam se da će biti zabavan kao prethodni i da ću OSVOJITI nešto“ objavio je Ešli Kol, koji je sa Čelsijem podizao pehare Lige šampiona, Lige Evrope, Premijer lige, FA kupa (četiri puta), Liga kupa i Komjuniti šilda.

Za dugogodišnjeg defanzivca Plavaca najveće intereosvanje pokazao je Milan, mada je njemu sa finansijske strane verovatno primamljivije da ostane u Engleskoj.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEšli KolEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara