Fejsa demantovao Portugalce: Nikad nisam odbio reprezenatciju! Braćo, uz vas sam

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.19. | 09:18

Srpski vezista podržao tim Mladena Krstajića

Vesti oko Ljubomira Fejse uoči martovskih okršaja reprezentacije smenjivale su se kao na pokretnoj traci.

Prvo zebnja da li će uopšte biti spreman za duele sa Nemačkom i Portugalijom, posle gostovanje u Volfzburgu na kome ga nije bilo usledila je informacija da je povređen i da je to jedini razlog zbog kojeg neće igrati u Lisabonu, odmah zatim saznanje lokalnih medija, predvođenih ulgednom A Bolom da je došao u hotel našeg državnog tima i, navodno, tražio od selektora Mladena Krstajića da preskoči prvi meč kvalifikacija za EURO 2020.

Izabrane vesti

U nedelju veče se iskusni vezista, ipak, pojavio na zvaničnom treningu Orlova, ali u civilu. Prijateljsko ćaskanje sa direktorom Markom Pantelićem i selektorom Mladenom Krstajićem sugerisalo je da je poželeo uspeh reprezenatciji, da bi potom posredstvom društvenih mreža opovrgao navode A Bole, uveravajući da je stvarno povređen.
Pružio sam podršku saigračima i svima u stručnom štabu... Biće pomalo emotivna utakmica za mene, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće. Mnogo sam želeo da igram, na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača... Svim srcem sam uz vas, braćo. I samo da se razumemo - nisam nikad odbio da igram za reprezentaciju“, napisao je Fejsa na Instagramu.

Prvotimac Benfike je u poslednja tri meseca na terenu proveo samo 120 minuta revanša sa zagrebačkim Dinamom u osmini finala Lige Evrope, bol u stopalu ga je očigledno sprečio da se stavi na raspolaganje reprezenatciji na stadionu Luž.

FOTO: Star sport


tagovi

Ljubomir Fejsafudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za EP 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara