Endi Kerol
Endi Kerol

Frka u Vest Hemu: Mojes izbacio Kerola sa treninga

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.04.18. | 20:51

Sam je to tražio korpulentni napadač

Opstanak još nije osiguran, a stvari su upravo postale još gore u Londonu. Dejvid Mojes je izbacio iskusnog napadača Endija Kerola sa treninga Vest Hema zbog toga što je u nedeljnom porazu od Mančester Sitija napustio klupu za rezervne igrače i pre no što je utakmica završena.

Kerol je bio vidno iznerviran što ga Mojes nije uveo u igru, pa je posle šefove trostruke izmene - čiji deo nije bio - odmarširao kroz tunel u svlačionicu. Mojes je na konferenciji za novinare posle meča samo kratko rekao da će “rešiti“ problem.

Izabrane vesti

Prema novinskim izveštajima trener i igrač su se posle toga i verbalno sukobili u Raš Grin trening kompleksu pošto je Mojes tražio objašnjenje, a Kerol nije baš ljubazno odgovorio. Pale su teške reči, pa mu šef nije dozvolio da danas trenira sa ostatkom ekipe.

Mediji sada spekulišu i da će Kerol biti novčano kažnjen sa čak 200.000 funti, ali to još nisu proverene informacije. Pitanje je i da li će Kerol biti u sastavu tima za subotnji okršaj sa Lesterom. Naravno i da li će ostati u Londonu ako Vest Hem sačuva premijerligaški status, a Mojes funkciju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Endi KerolDejvid Mojes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara