""
""

Gotovo: Baka stiže u Milan!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.15. | 14:30

Nije još poznata suma koju će Rosoneri platiti dvostrukom osvajaču Lige Evrope za ovaj transfer. Ranije se, međutim, pominjala suma od 30.000.000 evra

Fudbalski klub Milan dobio je prvo veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto će dres Rosonera obući Kolumbijac Karlos Baka. Sada je ova informacija dobila i zvaničnu potvrdu, pošto su oba kluba na svojim sajtovima objavila da je postignut dogovor o transferu.

Izabrane vesti

Nije još poznata suma koju će Rosoneri platiti dvostrukom osvajaču Lige Evrope za ovaj transfer. Ranije se, međutim, pominjala suma od 30.000.000 evra. 

I EKSPLODIRALA JE MILANOVA BOMBA: BAKA ZA 30.000.000 EVRA!

U suprotnom smeru otišao je Adil Rami koji je dogovorio četvorogodišnju saradnju vrednu četiri miliona evra sa timom iz Andaluzije.

Karlos Baka je za prethodne dve godine u španskom klubu odigrao 108 utakmica i postigao 49 golova. Prošle sezone Baka je dao dva gola ukrajinskom Dnjepru u pobedi od 3:2 u finalu Lige Evrope.

Baka je bio druga kolumbijska opcija uprave Milana u napadu u letnjem prelaznom roku, a pre njega Rosoneri su želeli Džeksona Martineza iz Porta. Ipak, ovaj član ekipe Kafeterosa odlučio je da pređe u madridski Atletiko.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015MilanKarlos BakaItalijaEvropaDžekson MartinezAdil Rami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara