""
""

Haos u Istanbulu! Galatasaraj promašivao nemoguće, Inan umalo osakatio Tita! Bum-bum Eto je nezaustavljiv (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.09.15. | 21:42

Kamerunski golgeter postigao dva pogotka u novoj pobedi Antalije

Istanbul je u neverici - fudbaleri Galatasaraja nisu uspeli da savladaju Mersin, a umalo su bili kažnjeni u paklu Turk Telekom Arene! Igrači Hamze Hamzaoglua odigrali su samo 1:1 protiv rivala kojem su vrlo lako mogli da „smeste“ i pet golova, ali su u najbitnijim momentima utakmice promašili sve prilike koje su kreirali!

Izabrane vesti

Na kraju izuzetno uzbudljiva utakmica mogla je da se pretvori u pravi nemili događaj posle uličarskog poteza Selčuka Inana, koji je posle jednog fizičkog duela sa Titom protivnika umalo otvorenim đonom udario u međunožje! Potez za svaku osudu arbitar je primetio odmah i Inanu momentalno pokazao direktan crveni karton, dok je brazilski vezista dobio samo žuti karton zbog povlačenja. Doduše, njegov klupski kolega Vederson dobio je crveni karton zbog žestokog protesta. 

Utakmica je obilovala prilikama, posebno ispred gola gostiju. Dugo je Galatasaraj tražio put ka golu Mersina, promašio nekoliko izglednih prilika, a prvi do pogotka stigli su gosti preko Velitona. Igrao se 49. minut kada je brazilski napadač zatresao gol Muslere, što je izazvalo žestoku reakciju domaćina. Već u sledećem napadu Lukas Podolski je „na silu“ uterao loptu u gol, posle nekoliko odbitaka i promašenih šansi.

Ali, u nastavku je viđena prava igra „viktorije“, u kojoj su Snajder, Jilmaz, Podolski i Oztekin promašili bukvalno sve što su napravili. 

Da situacija bude još gora - Mersin je umalo kaznio sve promašaje.

Dok se Galatasaraj mučio, Antalija je na pogon neverovatnog Samuela Etoa stigla do još jedne pobede, a prekaljeni kamerunski as postigao je nova dva pogotka u sezoni i stigao na kotu od četiri gola – 2:0.

Prvi put Eto je protivnike naterao da izvlače loptu iz mreže u 53. minutu posle fantastičnog udarca s distance, da bi u samom finišu utakmice, tačnije u četvrtom minutu nadoknade sa bele tačke postavio konačni rezultat utakmice.

Antalija posle nepuna četiri kola iskače na prvu poziciju sa devet bodova, dok Trabzon i Fenerbahče imaju po sedam bodova i meč manje. 

SUPER LIG – 4. KOLO

Subota:

Ahisar – Gacijantep 0:0

Bursa – Genčlerbirligi 3:2 (1:0)
/Džudžak 43, 55, Hopf 77 ag – Kampos 57, El Kabir 90+1/

Antalija – Eskišehir 2:0 (0:0)
/Eto 53, 90+4 penal/

Galatasaraj – Mersin 1:1 (0:0)
/Podolski 50 – Veliton 49/

Nedelja:

16.00 Bešiktaš – Bašakšehir
16.00 Rize – Sivas
19.15 Osmanli – Konja
20.00 Kasimpaša – Fenerbahče

Ponedeljak:

20.00 Kajzeri - Trabzon

(FOTO: Action Images)


tagovi

VedersonTurskaSuper ligSamuel EtoLukas PodolskiGalatasarajEvropaEskišehirsporBurak Jilmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara