"Andre Han"
"Andre Han"

HSV završio dva posla: Najbrži napadač Bundeslige za 6.000.000 i velika kocka na štoperskoj poziciji

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.17. | 12:33

Andre Han i Kirijakos Papadopulos biće novi igrači kluba sa severa Nemačke

Andre HanZa vikend je došao golman Kajzerslauterna i mladi reprezentativac Nemačke Julijan Polersbek za 3.500.000 evra, saradnju je produžio Bobi Vud do 2021, a na isti vremenski period Hamburgu će se na vernost obavezati i - Andre Han.

Aktuelni prvotimac Borusije iz Menhengladbaha postaće pojačanje slavnog kluba sa severa Nemačke, pošto je dogovoren njegov transfer na „Folkšpark“ stadion. HSV će na ime obeštećenja platiti 6.000.000 evra, a 26-godišnji centarfor, koji može da dejstvuje i po krilu, potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Han je trenutno na odmoru, na Majorki, a njegov dolazak u Hamburg očekuje se do kraja sedmice, kad će biti upriličeni lekarski pregledi i zvanična objava da je novi igrač ekipe Markusa Gizdola. Trener je insistirao na njegovom dolasku, jer želi da igra za kontre, a Andre Han važi za jednog od bržih igrača u Bundesligi.

Na ovaj način Han se, zapravo vraća u Hamburg, u tinajdžersko doba igrao je za omladince ovog kluba, potom i za drugi tim, pre nego što je prešao u Koblenc, potom Augzburg i naposletku Menhengladbah, u čijem je dresu minule sezone dao samo pet golova. Ukupno 14 na 66 takmičarskih utakmica za Ždrepce.

Očekuje se da tokom dana i grčki štoper Kirijakos Papadopulos potpiše ugovor na četiri godine sa Hamburgom. Leverkuzen će dobiti 9.500.000 evra, ali u dve tranše. Odmah 6.000.000, a preostali iznos kroz bonuse. Na prvi pogled dobar posao, međutim, i velika kocka jer je Grk propustio čak 135 utakmica u protekle tri sezone i bio poprilično oprhvan povredama.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaMarkus GizdolKirijakos PapadopulosHamburgerEvropaBorusija MenhengladbahAndre Han

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara