""
""

Humanitarni tiket u podne: Nebojša Glogovac prelazima do prolaza!

Vreme čitanja: 3min | ned. 25.09.16. | 09:28

Poznati glumac potencijalni dobitak usmeriće za projekat „Lice ulice“

Srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac od srca je prihvatio ulogu da istipuje MOZZARTOV humanitarni tiket i da se eventualno priključi kolegama Seki Sablić, Bojanu Dimitrijeviću Pikcu, Lazi Ristovskom i Draganu Mićanoviću čiji tiketi su prošli i zahvaljujući kojima je MOZZART donirao određena sredstva raznim humanitarnim organizacijama. Inače, Glogovac se pre nekoliko godina pokazao kao vrlo uspešan prognozer, s obzirom na to da je u rubrici „Tiket uz kaficu“ magazina MOZZART Sport osvojio preko 200.000 dinara koje je donirao Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.

Glogovac će pokušati da bude kreator berićetnog vikenda, pošto je juče prošao tiket legendarnog Momčila Moce Vukotića koji je inkasirao 56.685 dinara i prosledio dobitak Centru za zaštitu odojčadi u Zvečanskoj. Sa tim dobitkom MOZZARTOV humanitarni fond je prešao granicu od milion dinara

Izabrane vesti

Glogovac je na humanitarnom tiketu odigrao čak tri prelaza, ali krenimo redom…

Bogdan iz „Ubistva s predumišljajem“ krenuo je od Serije A i meča Torino - Roma. Vučica je bliža vrhu, a Torino na dnu tabele. Torino je savladao Bolonju sa 5:1, ali je u poslednjem kolu odigrao nerešeno. Roma u poslednja dva susreta ima poraz i remi. Klub iz prestonice je boji u međusobnom odmeravanju snaga, tri pobede i dve nerešene utakmice. Bilo je i 3:0 za Romu. Ukupno Roma ima sedamnaest trijumfa.
„Svakako će doći dvojka, ali iz iksa, pa igram prelaz iz iksa u dvojku“, kaže za MOZZART Sport Nebojša Glogovac, čiji prvi par, Torino - Roma počinje u 12.30, pa iz tog razloga njegov tiket puštamo ranije nego što je to uobičajeno.

Zlatko Gavrilović iz serije „Porodično blago“ odigrao je još jedan prelaz i to na utakmici lige Hrvatske, Rijeka - Split. Lider lige koji je bio ubedljiv protiv Dinama, u derbiju, 5:2, sigurno je veliki favorit i protiv Splićana. Fenjeraš u poslednjih pet utakmica ima samo dva remija. Međusobni skor je takođe na strani Rijeke, a padalo je u njihovim mečevima od dva do tri gola.
„Šta drugo da odigram osim iz keca u kec?“

Na listiću dobitnika mnogobrojnih priznanja kao što je Nagrada grada Beograda našla se i jedna utakmica iz Superlige Srbije. Derbi između aktuelnog šampiona Zvezde i vodeće Vojvodine. Crveno-beli nisu imali sreće u večitom derbiju koji su izgubili minimalcem. Voša je bila bolja od Borca. Međusobni skor ide na vodenicu Zvezde, ali je Vojvodina poslednji međusobni meč rešila u svoju korist.
„I ovde ću se oprobati sa prelazom i to iz iksa u jedan.“

Živac iz kultnog filma „Kad porastem biću kengur“za kraj humanitarnog tipovanja ostavio je špansku Primeru, Atletiko Madrid - La Korunja. Madriđani su bez poraza i u vrhu su tabele. Deportivo ima dva remija i u sredini su Primere. Iza Atletika su tri pobede, La Korunja je poslednji trijumf ostvarila još u avgustu. Suvišno je reći da je međusobni odnos snaga na strani Atletika, tri pobede i dva remija, ukupno osamnaest trijumfa Madriđana.
„Za promenu neću igrati prelaz već golove, 2+“, zaključio je tipovanje za MOZZART Sport Nebojša Glogovac koji je eventualni dobitak  namenio za projekat „Lice ulice“.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesniik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjeNebojša Glogovachumanitarni tiketEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara