""
""

Humanitarni tiket u podne: Vuk Radivojević s Francuzima do naplate!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.09.16. | 12:00

Poznati košarkaš eventualni dobitak usmeriće za Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“

Košarkaš Igokee iz Laktaša Vuk Radivojević obradovao se našem pozivu da učestvuje u MOZZARTOVOJ humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“.

Izabrane vesti

Akcija je u potpunosti zaživela što svedoče i najveći iznosi koje su ostvarili muzičar Momčilo Bajagić Bajaga (184.426 dinara), novinar Predrag Miljuš (126.732 dinara) i trener Radomir Antić (119.943 dinara), a koje je kompanija MOZZART donirala u humanitarne svhe po želji učesnika naših tiketa.

Tako se ukupna suma koju kompanija MOZZART donira u dobrotvorne svrhe povećala na fantastičnih 1.174.468 dinara.

Vuk će pokušati da pomeri trenutnu granicu doniranih sredstava.

Evo kako je sastavio humanitarni listić bek koji je karijeru započeo u Partizanu, a koji je 2003. godine stigao u Crvenu zvezdu.

Tipovanje je počeo od utakmice hrvatskog šampionata Istra 1961 - Rijeka. Tim sa Kantride je lider lige, bez poraza, sa osam trijumfa i dva nerešena rezultata. Rijeka je bila ubedljiva i protiv Dinama koga je dobila sa 5:2. Istra je peta, dobre rezultate ostvarila je protiv Osijeka, remi, Splita, pobeda u gostima. Gosti imaju efikasan napad, domaći ne baš čvrstu odbranu. Međusobni skor ubedljivo na strani Rijeke, svih pet poslednjih mečeva pripali su gostima.
„Pokušaću sa MOZZART kombinazzijom X2&2+“, kaže za MOZZART Sport Vuk Radivojević.

Vuk je 354 puta oblačio crveno-beli dres i nalazi se u samom vrhu igrača po broju nastupa za Crvenu zvezdu. A kao sledeći par Radivojević je odabrao duel iz Bundeslige RB Lajpcig - Augzburg. Lajpcig je bez poraza, skor 2-3-0 i zauzima sedmu poziciju. Gosti su nešto lošije plasirani, jedanaesti su, sa dva poraza. Od pobeda Lajpciga izdvajamo onu nad Dortmundom, posle su usledila dva nerešena rezultata. Gosti su slavili nad Verderom i Darmštadom. Međusobni skor je na strani Augzburga (0:2, 0:1).
„Prednost dajem Lajpcigu, ali ću ponovo iskoristiti pogodnost MOZZART kombinazzije - 1X&2+“.

Nekadašnji kapiten Zvezde koji je sa crveno-belima uzeo tri Kupa Radivoja Koraća oprobao se i sa dve utakmice iz Francuske 2. Prva Ajačio - Brest. Domaćin se nije ustalio, red poraza, pobeda I nerešenih rezultata. Brest je bolji, što govori i sam plasman na tabeli, druga pozicija sa jednim porazom. Međusobni skor je na strani domaćih, ali od poslednjih pet utakmica po dva puta su trijumfovali i jedni i drugi, uz jedan remi.
„Mada kod Francuza pada malo golova probaću sa ukupnim brojem pogodaka 2+.“

Košarkaš je odigrao na još jednu utakmicu iz francuske druge lige, Amijen - Troa. Domaći su lideri na tabeli sa jednim porazom. Gosti su deveti, po tri pobede, iksa i poraza. U međusobnom skoru najviše utakmica je završeno bez pobednika, a gosti imaju više trijumfa.
„Ponovo ću pokušati sa ukupnim brojem pogodaka, 2+“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Vuk Radivojević koji će eventualni dobitak usmeriti za Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketVuk Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara