""
""

I opet taj Lingard! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.18. | 22:49

I opet golčina...

Mančester Junajted je bio na pragu nove sramote posle koje bi Murinjo verovatno morao da smišlja novi izgovor, a onda se ukazao lik spasioca ove sezone - Džesija Lingarda! Junajtedovo dete nastavlja da spašava ugled velikana, pa je tako i večeras bio heroj pobede nad Derbi Kauntijem u četvrtoj rundi FA Kupa - 2:0.

Izabrane vesti

Mnogo toga je podsećalo večeras na nedavnu Junajtedovu bruku u Liga kupu protiv Bristol Sitija, dugo je autsajder odolevao na Tetaru snova, a onda je Lingard raspalio po lopti i u 84. minutu evrogolom doneo plasman Crvenim đavolima u narednu fazu. 

Istina, Junajted je zaslužio pobedu, imao je veći broj šansi, ali se mučio. Ovnovi su dobro odolevali u prvom poluvremenu, a Skot Karson je imao nekoliko sjajnih intervencija među kojima se posebno istakla ona kada je izvukao Pogbin slobodnjak ispod prečke.

Murinjo je u drugom poluvremenu naredio ofanzivu, ušli su Lukaku, Marsijal i Felaini, Rašford je pogodio okvir gola, nizale su se šanse i konačno u 84. minutu je Lingard fanastičnim udarcem sa 20 i kusur metara rešio Junajted muka. Na kraju je Lukaku duplirao prednost i postavio konačnih 2:0. 

Lingard je ove sezone doneo Đavolima pobede u Svonsiju, nad Arsenalom, sprečio je poraz od Barnlija na Old Trafordu... U svim takmičenjima je postigao 11 golova i ako postoji svetla tačka u igri Mančester Junajteda, onda je to Džesi Lingard.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Derbi kauntiEngleskaFA kupPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara