""
""

Inter može da kupi samo jednog: Ljajić ili Teljes?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.12.15. | 11:32

Zbog problema sa finansijskim fer-plejom, Nerazuri će moći da aktiviraju otkupnu kaluzulu kod samo jednog od dvojice fudbalera

Došao je kao plan B, kada je Interu propao posao oko Edera, ali Ademu Ljajiću nije dugo trebalo da dokaže Nerazurima da nisu pogrešili kada su ga pozajmili iz Rome. Reprezentativavc Srbije je u poslednja dva meča bio najbolji pojedinac slavnog milanskog kluba i oduševio navijačku armiju.

Izabrane vesti

Sada se sa razlogom postavlja pitanje daljih Interovih planova sa Ljajićem.

Mediji i navijači su oduševljeni i vrše pritisak na upravu kluba da se angažuje i počne pregovore o otkupu ugovora od Rome. Međutim, Inter je u problemima sa finansijskim fer-plejom i nije sigurno da će Ljajić biti otkupljen.

Bilans klupskih knjiga je takav da Inter do kraja sezone može da otkupi samo jednog igrača, a poput Ljajića na pozajmici je levi bek Aleks Teljes. On je letos došao iz Galatasaraja, standardan je i Mančini ga jako ceni.

Inter želi da zadrži obojicu, ali to u ovom trenutku nije realno. Otkupi njihovih ugovora bi iznosili blizu 20.000.000 evra što je cifra koju italijanski klub ne može da izdvoji zbog finansijskog fer-pleja.

Jedino rešenje može da bude prodaja nekih igrača, a najbolji scenario za klub bi bio ukoliko bi mogao da zaradi neki veći novac od prodaje Žuana Žezusa

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaInterEvropaAleks TeljesAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara