""
""

Ispostavljen ceh za najgoru sezonu u poslednjih 19 godina: Udineze otpustio Stramačonija

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 12:16

Gde će nekadašnji šef struke Intera?

Kraj! Posle nepunih godinu dana razilaze se Udineze i Andrea Stramačoni. Taletovan trener neće biti šef stručnog štaba tima sa Frijulija u narednoj sezoni, jer su čelnici kluba odbili da iskoriste opciju iz ugovora po kojoj su mogli da produže saradnju na još godinu dana.

Taj potez rukovodioci kluba iz Udina povukli su analizirajući minulu sezonu, najgoru u poslednjih 19 godina otkako su se Zebre vratile u Seriju A, jer je ekipa završila na 16. mestu tabele i izbegla selidbu u niži rang.
Posle sastanka direktora našeg kluba i trenera Andree Stramačonija odlučili smo da ne iskoristimo opciju o nastavku saradnje. Ugovor će prestati da važi 30. juna. Udineze se ovom prilikom zahvaljuje Stramačoniju na svemu što je uradio za naš klub“, poručili su crno-beli posredstvom zvaničnog sajta.

Izabrane vesti

Inače, Stramačoni je treći trener u Seriji A koji je napustio svoj klub u kratkom vremenskom roku, Rafa Benitez napustio Napoli i očekuje se njegova promocija u Realu, dok Siniša Mihajlović od naredne sezone neće sedeti na klupi Sampdorije.

(FOTO: Action images)


tagovi

UdinezeSerija AItalijaEvropaAndrea Stramaćoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara