""
""

Izvisili i Partizan i Voša, Josimov potpisao za Slovan

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 08:34

Jedan od najboljih defanzivaca Superlige seli se u redove slovačkog šampiona

Jedan od najboljih defanzivaca Superlige Miloš Josimov neće ni u Partizan ni u Vojvodinu! Iako se prethodnih dana spekulisalo kako su za fudbalera Donjeg Srema, i u MOZZARTOVOM izboru najboljeg levog beka sezone interesovanje pokazali i crno i crveno-beli, od tog posla neće biti ništa.

Razlog je jednostavan - iskusni 28-godišnji defanzivac pronašao je inostrani angažman.

Izabrane vesti

Naime, kako piše Sportski žurnal, dosadašnji kapiten ekipe iz Pećinaca seli se u Slovačku, tačnije u Bratislavu, pošto je potpisao ugovor sa Slovanom. Sporazum je na dve godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

"Nadam se da ću u novoj sredini biti približno uspešan, kao u prethodnoj. Putujem za Slovačku, a već u utorak javiću se treneru na prozivku", rekao je Josimov, a zatim prokomentarisaovao i interesovanje domaćih klubova za njegove usluge.

"I ranije sam govorio da je inostranstvo glavna opcija. San svakog igrača je da napravi nešto u Evropi. Otišao sam u klub koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, izazova je na pretek".

Josimov će u Bratislavi imati društvo, pošto boje prvaka Slovačke već dve godine brani Marko Milinković, nekadašnji đak čačanskog Borca i član mlade reprezentacije Srbije.

(foto: MN Press)


tagovi

donji sremmeđunarodni fudbalMiloš JosimovFK PartizanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara