""
""

Još jedan tatin sin ili buduća zvezda? George Hadži tvrdi ovo drugo... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.15. | 14:36

Najbolji igrač Rumunije svih vremena već sada ističe da je 18-godišnji Janis bolji nego on u njegovim godinama

Retki su slučajevi u fudbalu kada su sinovi nadmašili očeve koji su bili veliki fudbaleri. Izuzeci poput Paola Maldinija potvrđuju pravilo. Otac mu je bio veliki fudbaler, ali Paolo još veći. Često mladi naslednici nisu uspevali da se izbore sa pritiskom slavnih očeva i završavali su na marginama. Sinovi Krojfa, Bekenbauera, Rivalda ili Pelea nikada nisu uspeli ni da priđu slavnim visinama svojih očeva.

Izabrane vesti

Zato mnogo pažnje privlači izjava najboljeg rumunskog fufdbalera svih vremena Georgea Hadžija. Maradona sa Karpata tvrdi da njegov sin Janis može da ga nadmaši i da je talentovaniji nego on u njegovim godinama.

George Hadži je trenutno vlasnik i trener rumunskog prvoligaša Vitorula. A kapiten Vitorula je njegov 16-godišnji sin Janis. Prošlog leta ga je kupila Fiorentina, ali ga je ostavila još jednu godinu na pozajmici u Vitorulu kako bi igrao i sticao iskustvo. Mladi vezista je standardan u timu kod oca i polako postaje jedan od ključnih igrača. Hadži senior ima neograničeno poverenje u svog sina...
„Ima talenat i sve menatlne kvalitete. Igra sa emocijom, nije sebičan, radi za tim... Asistira saigračima, brzo razmišlja na terenu i igra podjednako odbro sa obe noge. Ja sam se uglavnom oslanjao samo na levu nogu. Ima i završni pas i put. Naravno, pred njim je još mnogo rada, ali pravilno se razvija. On je dijamant koji treba da se brusi. Bolji je nego ja u njegovim godinama. Uveren sam da će biti kapiten Rumunije jednoga dana“, prepune je reči hvale Hadži za svog sina.

Mladi naslednik se za sada dobro nosi sa pritiskom.
„Znam da ću čak iako nadmašim očevu slavu i dalje biti samo Hažijev sin. Na meni je da radim i uspem da napravim karijeru“, kaže mladi Hadži


tagovi

VitorulRumunijaLiga 1Janis HadžiGeorge HadžiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara