Juve pita, PSŽ je raspoložen: Pozitivni signali za novog desnog beka

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 16:05

Toma Munije želi da igra, pravk Italije mu nudi tu mogućnost

Borusija iz Dortmunda je prva osetila da je nezadovoljan i počela da priprema teren za eventualni transfer, u međuvremenu se u trku uključio Everton, čak je i Toma Munije javno priznao da sebe može da zamisli na Gudisonu, međutim, ako su navodi iz Italije tačni, Nemci i Englezi će verovatno ostati praznih šaka, a sjajnog desnog beka dobiće - Juventus.

Direktor Bepe Marota je, prema saznanjima Rai sporta, kontaktirao zastupnike belgijskog reprezentativca, ispituje teren i u Pari Sen Žermenu, a sa obe strane stižu  pozitivni signali da Munije želi da preće u Torino. Razlozi su dvostruki. Prvi se tiče statusa na Parku prinčeva, gde je pao u drugi plan letošnjim dolaskom Danija Alvesa, a drugi je vest da ga verovatni budući trener Tomas Tuhel ne želi u timu za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Munije, pak, želi da igra. U to u ekipi šampionskih ambicija. Everton to nije. Borusija? Ipak je Bajern glavni u Nemačkoj. Juve deluje kao savršen izbor, tim pre što će na leto napraviti rekonstrukciju na obe strane odbrane.

Stefan Lihtštajner će po isteku ugovora napustiti klub, Matija de Šiljo igra, ali je prvi izbor Masimilijana Alegrija, ali je sklon povreda,a, a među opcijama za desnog beka pominje se još Mateo Darmijan (može da igra i levo i desno). Šanse Toma Munijea uopšte nisu male. Naprotiv.

FOTO: Action images


tagovi

Tomas MunijePari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara