"Alvaro Morata"
"Alvaro Morata"

Juve se predao: Ode Morata! Zato, sledeće sedmice dolazi Alves! Gomes i Maskerano - utopija

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.06.16. | 13:34

Direktor italijanskog šampiona progovorio i o statusima Pogbe i Berardija

Alvaro MorataZnalo se. Čekala se samo potvrda. I nju smo dobili. Alvaro Morata definitivno napušta Juventus.

Kao što su jutros javili najuticajniji mediji u Španiji i Italiji, 24-godišnji napadač se vraća u Real u transferu vrednom 30.000.000 evra, ali samo kako bi ga kraljevski klub posle toga preprodao za čak 75.000.000 evra. Bar toliko traži na ime obeštećenja.
Real nas je obavestio da ima nameru da aktivira otkupnu klauzulu za Moratu. Sad nam preostaje samo da čekamo sledeći korak Madriđana. Videćemo šta će se desiti, međutim, u ovom trenutku šanse da Alvaro ostane su mršave. On će napustiti Torino i vratiti se u Španiju“, nevoljno će Đuzepe Bepe Marota, izvršni direktor kluba iz Torina.

Izabrane vesti

A šta je sa drugim mogućim poslom između evropskog i italijanskog šampiona. U centru pažnje je Pol Pogba.
„Nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu za Francuza. On je glavni igrač u našim planovima. Nezamenjiv je. Plus, nije završio svoj razvoj. Zato je za njega najbolje da ostane u Juventusu. Njegova sadašnjost i budućnost je u ovom klubu“.

Marota i BufonS druge strane, uprava crno-belih, posle Miralema Pjanića, radi na angažovanju pojačanja, kako bi ekipa Masimilijana Alegrija igrala bitnu ulogu u Ligi šampiona naredne sezone i osvojila šestu, rekordnu, uzastopnu titulu u Seriji A.
Dani Alves sledeće sedmice dolazi u Torino na medicinske preglede. U ovom trenutku dolasci Andres Gomesa iz Valensije i Havijera Maskerana iz Barselone predstaljaju utopiju za nas. Što se tiće Stefana Lihtštajnera - ostaje“, dodao je Đuzepe Marota.

Na kraju, zanimljiv je i status napadača Domenika Berardi. Navodno, odbio je da se vrati sa pozajmice iz Sasuola, bliži je Interu.
Mislim da, ipak, neće u Milano. Berardi će izabrati sredinu u kojoj može da se razvija. A to je Sasuolo. Ostaće tamo“, zaključio je direktor Juventusa.

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSerija APol PogbaJuventusItalijaEvropaDomeniko BerardiDani AlvesBepe MarotaAndre GomesAlvaro Morata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara