"Žeremi Matje"
"Žeremi Matje"

Kad mogu “matori“, možemo i mi: Barsini rezervisti torpedovali Elče (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.01.15. | 23:44

Sjajni golovi Matjea i Roberta, te pogoci Pedra i Adrijana sa penala za ubedljivih 4:0 u revanš meču osmine finala Kupa kralja. Debitovao Alen Halilović

Žeremi MatjePetarda u prvom meču dala je Luisu Enrikeu slobodu da se zaigra i na revanš meč sa Elčeom izvede fudbalere koji obično nisu u prvom planu. U tako velikom klubu šanse moraju da se koriste. Barselonini rezervisti večeras su održali pokaznu vežbu kako se to radi, pa su u prvom poluvremenu izbombardovali gol domaćeg tima i na kraju ostvarili pobedu od 4:0.

Bez Klaudija Brava, Danija Alvesa, Havijera Maskerana, Đordija Albe, Serhija Busketsa, Andresa Inijesta, bez Lionela Mesija, Luisa Suareza i Nejmara. Niko od njih nije bio ni na klupi. Niko od onih koji su za vikend očitali lekciju madridskom Atletiku u ligaškoj pobedi od 3:1 nije istrčao na teren.

Izabrane vesti

Ali zato je priliku da upiše debi u dresu katalonskog giganta dobio supertalentovani Alen Halilović. Prečka posle njegove bombe još odzvanja. Milimetrima daleko bio je 18-godišnji vezista od prvenca u dresu Barse.

Milimetarski precizni zato su bili projektili koje su ispaljivali Žeremi Matje i Serđi Roberto. U Barseloni majstori sede i na klupi.

Do kraja poluvremena još je i Pedro bio precizan sa bele tačke za 3:0 i svoj peti Kup gol u sezoni. Samo je Jago Aspas iz Sevilje efikasniji sa sedam. U Kupu kralja Barselona je čekala čak 21 godinu da bi nekom protivniku u mrežu smestila tri komada za prvih 45 minuta. Tada je žrtva bio Sporting, danas nemoćni Elče. I za kraj Adrijano u sudijskoj nadoknadi.

U prve četiri utakmice u ovoj sezoni Kupa kralja Blaugrana je postigla čak 21 gol. Elče može da bude zadovoljan što nije pretrpeo i teži poraz. Navijači Barselone zato što su mogli da vide da i među rezervistima ima kvaliteta zbog kojeg vredi biti strpljiv i čekati da ispliva na površinu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žeremi MatjeŠpanijaSerđi RobertoPrimeraPedroKup kraljaEvropaElčeAlen Halilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara