""
""

Kedira kao Đukić: Juventus mora da ide po protivnika

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 19:17

Vezista Stare dame analizirao greške u igri svog tima u poslednja dva prvenstvena meča

Juventus je doživeo brodolom u derbiju Serije A protiv Lacija i to na svom terenu, a vezista Stare dame Sami Kedira konstatovao je da ekipa olako prima golove i da joj se to dešava suviše često ove sezone.

Izabrane vesti

Ekipa Masimilijana Alegrija na osam dosadašnjih prvenstvenih duela primila je sedam golova, a upravo je granitna odbrana prethodnih šampionskih godina bila glavna odlika Juventusa.
”Protiv Lacija smo u defanzivnom smislu bila ispod potrebnog nivoa, pogotovo u drugom poluvremenu. Nedostaje nam koncentracija i na tome moramo da radimo. I u Bergamu protiv Atalante i protiv Lacija smo grešili, a to su ekipe koje znaju da vas kazne ako spustite gard”, rekao je Kedira, a preneli italijanski mediji.

Nemački internacionalac istakao je da se Juventus previše opustio posle vođstva u poslednje dve utakmice.
“Ako vodite, ne smete se zaustavite, već morate da idete po još golova dok ne osigurate pobedu. Primamo previše golova, a to nije stvar formacije u kojoj igramo, već kako se kao ekipa krećemo na terenu.”

U ovom trenutku Napoli je lider na tabeli Serije A sa maksimalnim učinkom, dva boda manje ima Inter, dok Juventus i Lacio dele treće mesto sa po 19 bodova.
“Nije lepo kada vidim da zaostajemo pet bodova za Napolijem, ali duga je sezona. A rezultati iz prethodnih sezona na svrstavaju među glavne konkurente za titulu. Takođe, Inter je baš napredovao, ne gube glavu i igraju veoma organizovano”, zaključio je Kedira

(FOTO: Action Images)


tagovi

AtalantaJuventusNapoliSami KediraSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara