""
""

Kedira: Što da idem u Kinu ili Ameriku kad me Juve dobro plaća

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.17. | 16:06

Nemački vezista će tek za nekoliko godina možda promeniti sredinu

Los Anđeles Galaksi, Njujork Siti, Njujork Red Bul. Svi su tražili Samija Kediru, svi mu i ostavljaju mogućnost da se na kraju sezone preseli u Sjedinjene Američke Države, ali reprezentativac Nemačke nema plan da napušta Juventus.

Bar ne dok ne sa Starom damom pokori Evropu.

Izabrane vesti

To je cilj iskusnog veziste, koga ugovor sa prvakom Italije veže do juna 2019. što znači da će osim ove sezone imati još dve šanse da sa crno-belima osvoji Ligu šampiona.
„Moramo da pokušamo da osvojimo Ligu šampiona. Možda je ovo baš ta sezona. Da bi se to desilo potrebna vam je stabilnost, dobra forma, ali i sreća. Uspeh je kombinacija pomenutih faktora. Juventus sigurno ima kvalitet da se nađe u završnici, ima i fudbalere spremne da se žrtvuju za ekipu“, rekao je Kedira.

S obzirom da ima 29 godina, jasno je da još može i ta kako da igra na vrhunskom nivou.
Jednog dana ću otići u Ameriku. Ne sada, jer želim da igram fudbal na visokom nivou još nekoliko godina. Želim da osvojimo Ligu šampiona, ali i odbranim titulu prvaka sveta sa reprezentacijom Nemačke. Realno, ni jedno ni drugo nije moguće ako bih sad prihvatio ponude iz SAD-a ili Kine. Uostalom, dobro zarađujem i ovde“, rekao je Sami Kedira koji u Juventusu ima godišnja primanja od 4.000.000 evra

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASami KediraJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara