""
""

Ključa na Stamfordu: Zver se vraća kući!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.15. | 10:41

Sve je izvesnije da će se Didije Drogba priključiti stručnom štabu Gusa Hidinka

Čenici Montreal Impakta priznali su da će biti veoma teško da zadrži najboljeg fudbalera Didijea Drogbu jer ima želju da trenersku karijeru započne u Čelsiju.

Izabrane vesti

Novi menadžer Čelsija Gus Hidink želi da u svoj stručni štab vrati najboljeg strelca u istoriji Čelsija, pa se realizacija posla očekuje u narednim danima.
"U kontaktu smo sa Čelsijem i Drogbom. Učinićemo sve da se Didije vrati u klub i igra naredne sezone. Razumemo njegovu želju da pomognem bivšem timu i spremni smo da mu izađemo u susret, iako želimo da ostane kod nas. Situacija nije pod našom kontrolom", navodi se u saopštenju kluba iz Kanade.

Drogba je u društvu holandskog stručnjaka uživo gledao utakmicu Čelsija protiv Sanderlenda (3:1) minulog vikenda na Stamford Bridžu, zbog čega se veruje da je tada dogovor postignut.

Fudbaler iz Obale Slonovače je za devet sezona, u dva mandata, odigrao 381 utakmicu i postigao 164 gola, ali i bio najzaslužniji za najveći uspeh u istoriji kluba i osvajanje Lige šampiona 2012. godine, kada je u finalu protiv Bajerna postigao izjednačujući gol u finišu i kasnije u penal seriji realizovao odlucujuci udarac sa bele tačke".

Sa Plavcima je osvojio četiri titule Premijer lige, četiri FA kupa, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda, sada ima priliku da se klubu oduži na potpuno drugačiji način.

Možda je ovo početak nove blistave trenerske karijere...

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaDidije DrogbaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara