Kostićeve strelice ka bivšim klubovima: Samo mi je bio potreban dobar tim

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.10.18. | 17:41

Srbin igra u vrhunskoj formi

Posle debakla u Hamburgu, Filip Kostić blista u Frankfurtu. Pridružio se srpskoj koloniji u Ajntrahtu i igra u vrhunskoj formi. Postiže golove, asistira, igra čak i kao levi bek kada je potrebno... Odrađuje sve što se od njega traži.

Ajntraht ga je letos pozajmio od Hamburga uz opciju da ga u naredne dve godine otkupi za 6.500.000 evra. Što će se skoro sigurno desiti jer Kostić nema nameru da se vraća u Hamburg iako je klub na dobrom putu da obezbedi ekspresan povratak u Bundesligu.
Samo mi je bio potreban dobar tim u kojem mogu da igram svoju igru. I sada ga imam”, odapeo je Kostić otrovne strelice na račun bivših klubova Štutgarta i Hamburgera sa kojima je ispao iz lige.

Izabrane vesti

Iako je u Frakfurtu na početku dočekan sa skepsom kao “panična kupovina sa prevelikom platom”, na terenu opravdava svaki uloženi evro. U poslednje vreme blista i na poziciji levog beka iako su ga na početku kritikovali da se ne posvećuje dovoljno odbrambenim zadacima.
“Baš me briga šta ljudi pričaju. Trener mi je rekao da mogu to da odigram i da to je u interesu tima. Pokazao sam da umem i da se branim”, rekao je Kostić za Bild.

(FOTO: Action images)


tagovi

Filip Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara