"Vujaklija"
"Vujaklija"

Lalatović odvodi Vujakliju

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.17. | 08:13

Brzonogi napadač karijeru verovatno nastavlja na Banovom brdu

VujaklijaUništavao je Crvenu zvezdu u onoj Kup pobedi Borca od neverovatnih 5:1 na “Marakani“, ali kao da su u Ljutice Bogdana u međuvremenu zaboravili šta sve može Srđan Vujaklija, pa je 29-godišnji napadač prvih šest meseci u Beogradu uglavnom presedeo na klupi. U takvim situacijama zna se - rastanak.

Da ga novi šef struke Vladan Milojević ne vidi u svojim planovima vrlo brzo je postalo jasno, pa će Vujaklija pokušati da oživi fudbalsku karijeru u nekom drugom klubu, imajući u vidu da je i pre dolaska u Zvezdu pauzirao šest meseci zbog toga što nije želeo da produži ugovor sa Borcem.

Izabrane vesti

Na Topčiderskom brdu dva gola - oba protiv Spartaka - na deset utakmica ili bolje reći svega 196 superligaških minuta uz još 22 u Kupu.

Da pravu priliku neće ni dobiti shvatio je kada ga Milojević nije uveo u igru u prijateljskom sudaru sa Rudarom iz Pljevalja, pa se Vujaklija okrenuo potrazi za novim klubom. Prema informacijama Sportskog žurnala izbor je pao na Čukarički. Nenad Lalatović je imao odličnu saradnju sa Vujaklijom u Čačku i nije se mnogo dvoumio. A čini se da je i Čuki potreban takav igrač.

Zvezdi ostaje Ričmond Boaći kao prvi špic, ako dođe Aleksandar Pešić onda će i sistem igre biti promenjen na 4-4-2,  dok šansu iz drugog plana čekaju Milan Pavkov, Vanja Vučićević, Dejan Joveljić...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaČukaričkiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara