"Igrači Vojvodine u SC Vujadin Boškov"
"Igrači Vojvodine u SC Vujadin Boškov"

Lale spremne da cvetaju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.01.13. | 18:21

"Iskreno, mnogo je lako dovesti igrače u Vojvodinu", kaže Nebojša Vignjević koji ima zadatak da nadomesti odlaske Stevanovića, Moreire, Vulićevića i Bojovića

 

Igrači Vojvodine u SC Vujadin BoškovTrener novosadske Vojvodine Nebojša Vignjević obavio je danas prvu prozivku igrača za prolećni deo sezone i izrazio nadu da će novosadska Stara dama uspeti da nadoknadi odlaske četiri standardna prvotimca.

Izabrane vesti

Vošinu opremu su, podsetimo, već razdužili Almami Moreira, Milan Bojović, Miroslav Vulićević i Miroslav Stevanović, koji je napravio veliki korak ka lepoj evropskoj karijeri potpisivanjem za Sevilju.
Stevanovićev odlazak je putokaz za sve mlade igrače, da vide da se ništa ne sme preskakati, da vide kako treba da se ponaša jedan profesionalac. Potpisivanje ugovora sa tako velikim klubom, iz lige evropskog i svetskog prvaka, je velika stvar ne samo za Vojvodinu, već za celokupni srpski fudbal”, istakao je Vignjević.

Uprava Vojvodine ne sedi skrštenih ruku, ali imena pojačanja se još ne naziru, iako prema rečima Vignjevića igrači stoje u redu pred sportskim centrom Vujadin Boškov.
Iskren da budem, mnogo je lako dovesti igrača u Vojvodinu, jer mnogi igrači to žele. I naši i strani. Međutim, nije lako igrati u Vojvodini, pa pažljivo biramo kako ne bismo ponovili neke greške iz ranijih perioda, jer se u ovoj fazi svi nude preko video klipova, a tako nećemo dovoditi nikoga. Nećemo lomiti preko kolena”, kaže Vignjević, koji, da rezimiramo, traži desnog beka, kreativnog vezistu, špica i igrača na mestu  Stevanovića, “kojeg nije lako zameniti”.

Inače, na prozivci su se pojavili svi igrači osim opravdano odsutnih Nemanje Supića (stiže u petak), Nemeke Ađurua (stigao tokom dana u Novi Sad) i Antvi Jaoa (stiže za par dana).

Uvodni deo priprema Vojvodina će odraditi u SC Vujadin Boškov. U tom periodu odigraće tri do četiri prijateljska meča posle kojih će spisak za drugi deo priprema biti znatno kraći.

Početkom februara Novosađani putuju u Antaliju gde nastavljaju sa pripremama. Planirano je da Voša odigra šest pripremnih mečeva u Turskoj.

Prema ranijem dogovoru koji je napravio bivši gensek Radislav Rabrenović, Vojvodinu će testirati: Gornik Zabrze (3. februar), Polonija(6. februar), Rapid Beč B tim (7. februar), Žilina (10. februar), Lokomotiva Tbilisi (11. februar) dok će protivnik za šesti meč (13. februar) biti naknadno određen.

Po povratku u Novi Sad, ekipa će završni deo priprema ponovo odraditi u svojoj bazi. Do početka sezone i susreta sa Smederevom 27. februara, odigraće još jednu utakmicu koja će im poslužiti kao generalna proba (20. februara) pred nastavak borbe u kupu i prvenstvu Srbije.

(FOTO: fkvojvodina.rs)


tagovi

Nebojša VignjevićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara