"Keita Balde"
"Keita Balde"

Luda noć u Milanu: Krenuo je Inter, na stolu su ponude za Baldea i Perišića

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.07.17. | 21:29

Ramadani završava veliki posao

Keita BaldeSkoro ceo prelazni rok Inter je u senci graskog rivala Milana, ali je u nedelju veče rešio da uzvrati udarac i makar na jednu noć postane glavna tema u italijanskom fudbalu. Nerazuri su počeli pregovore koji imaju za cilj angažman Keite Baldea.

Svi ugledni mediji na Čizmi pustili su vest da je Senegalac napustio trening kamp Lacija i zaputio se ka Milan. Zvanično, da bi se video sa svojom devojkom koja živi u radu mode, a sve zbog toga što je trener Simone Inzagi ponedeljak označio slobodnim danom. To je, međutim, po svemu sudeći vešta pokrivalica za posao koji klub sa „Meace“ planira brzopotezno da realizuje.

Izabrane vesti

Inter je pred Keitu Baldea stavio ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni. Što bi bilo uvećenje za 500 odsto. Plus bonusi. Dovoljno da igrač pristane. Ostalo je da isto uradi i Lacio, jer su Nerazuri spremni da plate 20.000.000 evra na ime obeštećenja. Ako predsednik Kaludio Lotito kaže „da“ onda je posao tu i Lučano Spaleti će dobiti odlično pojačanje u ofanzivnoj liniji tima.

Ugovor bi trebalo da bude potpisan na pet godina.

Perišić protiv KvadradaIstovremeno, dolazak Keite Baldea znači skoro siguran rastanak sa Ivanom Perišićem. Inter je već mesec dana nepopustljiv u pregovorima sa Mančesterom, traži celih 55.000.000 evra. Žoze Murinjo je u početku nudio 37.000.000 pa postepeno povećavao ulog, sad se stiglo do sume od 50.000.000 evra i bonusi i veruje da da bi to moglo da omekša stav uprave italijanskog kluba.

Murinjo je zahtevao da se posao sa Perišićem završi u naredna dva dana. Sve posredstvom menadžera Falija Ramadanija.

Da li je na pomolu kraj još jedne letnje sapunice?

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ALacioIvan PerišićItalijaInterBalde Keita

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara