Luka Dončić propušta draft?

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 16:15

Ukoliko potraje finale plej-ofa ACB lige Slovenac će najverovatnije ostati u Španiji za vreme NBA lutrije 21. juna, što bi bio zaista veliki presedan pošto se očekuje da upravo on bude prvi pik

Projektovani prvi pik ovogodišnjeg NBA drafta, Luka Dončić možda se i ne pojavi 21. juna u Bruklinu!

Tako barem trvdi njegova majka Mirjam Poterbin, a razlog je pomalo predugačak šampionat u Španiji. Naime, ukoliko se ne desi neko čudo, to jest ukoliko Real Madrid ne uđe u finale plej-ofa, eventualne četvrta i peta utakmice borbe za titulu mogle bi da ga zadrže u Španiji za vreme drafta. To bi zaista bio presedan da košarkaš oko kojeg će se te noći u Bruklinu sve vrteti bude na drugom kraju sveta. Zvuči bizarno, ali je moguće i ostvarivo, moderna sredstva komunikacija svakako dozvoljavaju ovakvu ekstravaganciju.

Izabrane vesti

"Ako dođe do četverte utakmice finala plej-ofa, Luka najverovatnije neće ni otputovati u SAD,", tvrdi majka slovenačkog asa koja je sa njim došla u Beograd da prisustvuje večerašnjem susretu pretposlednjeg kola Evrolige protiv Crvene zvezde, "Ukoliko sve bude rešeno nakon tri utakmice, Luka će rado otići u Bruklin".

Četvrta utakmica finala plej-ofa španske ACB lige održaće se 20. ili 21. juna.

Foto: Starsport


tagovi

KK Real MadridLuka DončićNBA draft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara