""
""

Mančester Junajted će da plati 70.000.000 evra: Dogovoren Šnajderlin, blizu je i Gaitan

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.06.15. | 23:44

Crveni đavoli na pragu dva kapitalna pojačanja koja jure već duže vreme

Za očekivati je bilo da Mančester Junajted bude jedan od najzaposlenijih klubova u prelaznom roku ovog leta. Luj van Gal je prošlog leta završio tek pola posla, sada je vreme da mu mu se ispune i preostale želje.

Izabrane vesti

Memfis Depaj je potpisan na vreme, ali to nije sve što se tiče pojačanja u veznom redu. Prva imena na listi želja holandskog stručnjaka su Morgan Šnajderlin i Nikolas Gaitan. I kako stvari stoje, Junajted je na odličnom putu da angažuje obojicu.

Već dve godine traje saga o dolasku Nika Gaitana na Old Traford, a izgleda da je sada konačno kucnuo čas.
„Sa Mančester Junajtedom smo se dogovrili. Sada čekamo odgovor od potpredsednika Benfike i zato ne mogu ništa više da otkrijem“, rekao je Gaitanov menadžer Hose Iribaren.

Argentinac u Benfiki ima otkupnu klauzulu od 35.000.000 evra. Junajted bi da smanji cenu, ali poznato je koliko su Portugalci tvrdi pregovarači.

Što se Šnajderlina tiče, iz njegove domovine stižu vesti da je on takođe postigao sporazum sa Crvenim đavolima. To piše ugledni Lekip. A, ostrvski mediji večeras donose informacije da je i sa Sautemptonom pronađen zajednički jezik. Mančester Junajted je pristao da plati 35.500.000 evra za sjajnog vezistu kojeg su jurili praktično svi veći premijerligaški klubovi. Letos je bio na korak od Totenhema, ali je tada Sautempton spustio rampu. Sada je idealan momenat za transfer, Miror piše da će Šnajderlin naredne srede biti promovisan kao pojačanje na Old Trafordu.

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaprelazni rok 2015PortugalNikolas GaitanMorgan ŠnajderlinEvropaEngleskaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara